2789
ععزیزم من متوجه نمیشم مال کسیو خودش اتفاقی میفته اونم واسه کسایی که میشناسمشون اونم نه همیشه. به جز ...

حرفاتون کاملادرسته ولی وقتی ۴۰ سالمه ومجردوکلی سختی توزندگی ادمومجبورمیکنه دست به هرچی بزنه حتی شده برادلخوشی ببینه چی میشه اخراین سختیا😔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حرفاتون کاملادرسته ولی وقتی ۴۰ سالمه ومجردوکلی سختی توزندگی ادمومجبورمیکنه دست به هرچی بزنه حتی شده ...

میدونم من خودم تو شرایط خیلی سخت زندگیم البنه زمانی که ناآگاه بودم به این مسائل سراغ این چیزا رفتم ولی میدونی خدا دونستن آیندرو حروم کرده؟ چون اگه بهت بد بگن از رحمت خدا ناامید میشی و چه گناهی بالاتر از ناامیدی از خدا. اگه بهت خوب بگن و واقعا اون اتفاق واسه تو مقدر نشده باشه بازم از خدا ناامید میشی. بیا بجا دونستن آینده دعا کن که خدا بهترینو نصیبت کنه.یه دوره خودم گرفتم مال سوده هروی خیلی عالی بود پیج اینستاشو نگاه کن یا تو گوگل سرچ کن فایلای رایگانشو گوش بده خوشت اومد بخر 

هرکی تک نیت داره بگه بچه ها برام یه حمد بخوینن ولی مادرم حال خوشی نداره

چشم عزیزم 

یه خواهر مطلقه دارم میخوام ببینم چرا خواستگارای خوبش جلو نمیان؟ بستگی و طلسم داره؟

یکی میگفت اسمش فاطمه است سنگینه بر اساس ابجد خوب نیس عوض کنید حالا میخواد اسمشو عوض کنه 

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
من اینجا که ازم میپرسن حالت های روحیشون چهرشون میاد جلو چشمم شاید واقعی نباشه اما تقریبا درسته

راجب ازدواج من چیزی حس میکنین؟؟؟

آدمش زمانش نحوه آشنایی ؟؟؟

اسمم تارا ۲۲سالمه

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.
من اینجا که ازم میپرسن حالت های روحیشون چهرشون میاد جلو چشمم شاید واقعی نباشه اما تقریبا درسته

ی چیزی هم درباره من میگی؟

حلما جان؛دلبندم بند بند وجودت را به خدایی میسپارم که بیشتر از من هوایت را دارد....تنت همیشه سلامت❤❤
فدات شم کم خونی که دارم اما من خواب های واقعی میبینم همه کسایی که ازم سوال میکنن یه صحنه ازشون میاد ...

خواهش میکنم جواب بده 

به حاجتم میرسم. ؟؟

به اون چیزی که توی ذهنم  هست میرسم. ؟؟

اینده ام رو چطور حس میکنی؟

لطفا 

لطفا جواب بده عزیزم

یازدهم تجربی🌼