من اینجا که ازم میپرسن حالت های روحیشون چهرشون میاد جلو چشمم شاید واقعی نباشه اما تقریبا درسته
نه من اینجوری نمیشم مال همرو بفهمم یعنی تاحالا در این مورد برام اتفاق نیغتاده خیلی اتفاقی یدفعه زندگی یکی میاد جلو چشمم که اصلا هم ممکنه بهش فکر نکرده باشم و کاملا درسته. ولی خوابامم خیلی درسته اغلب. .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ععزیزم من متوجه نمیشم مال کسیو خودش اتفاقی میفته اونم واسه کسایی که میشناسمشون اونم نه همیشه. به جز این خانم که حس میکنه بعضیا کارت میندازن حس ششم نیست یا موکل دارن اونا بهشون خبر میدن. ولی از من نصحیت خواهرانه هیچوقت آیندتو از کسی نپرس یه آیه هست تو سوره جن میگه جنا میومدن گوش وایمیسادن که خبر ببرن ولی ما نگهبان قرار دادیم که دیگه نتونن خبر ببرن. و چقدر زیان میکنند ادمایی که از جنها خبر میگیرن. اگه دیده باشی این دعا نویسایا f aal گیرا گذشته و حالتو خیلی درست میگن اونایی که موکل دارن نه همشون ولی آینده رو نمیتونن دقیق بگن چون فقط خداست که آینده رو میدونه