mina83mi مدیر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 819 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 7963 بازدید | 823 پست حس ششم کسی هست؟ 1401/10/21 | 01:23 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرندلیe عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 100 حتما اینکارو بکن حتما بانوی عزیزم ازطرف خانواده شوهر پولی یا سودی نصیبمون میشه یانه توروخدابگو فقط کسی معنی دلتنگی رو درک میکنه که طعم وابستگی رو کشیده باشه پس هیچوقت به کسی وابسته نشو که سر انجام ان دلتنگیست
hedayat عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 14772 @محبوبه_بااانو عزیزم لطفا بگو بچه دوستم سمیرا چیه جنسیتش؟@محبوبه_بااانو 🧸🤎
نوروز۱۴۰۰ عضویت: 1400/12/21 تعداد پست: 3875 رایت بیا خصوصی کارت دارم درخواست دادم بهت قبول میکنی یا اگه میشه لطف کن اینجا بگومیشه لطف کنی بگیمن معلم میشم ؟؟یا کارمند دولتی تو همین استخدامی یا هیچکدوم؟؟حکم شوهرم رو تا اخر دی میزنن؟؟اگه نه کی میزننحس شوهرم نسبت بهمو اینکه پسرم کی زبوت باز میکنه خواهش میکتم بگوبرات نادعلی میخونم@محبوبه_بااانو
sana_gol عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 3167 ترمیم کن رابطه رو داره میره به سمت اینکه بشه اکست تورو خدا بگو یعنی چیمتوجه نشدم😥😥😥 برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏
_رزمشکی__ عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 1275 درخواست دادم بهت قبول میکنی یا اگه میشه لطف کن اینجا بگو میشه لطف کنی بگی من معلم میشم ... الان با رایت جون تو خصوصی درحال چت هستن..😁 ♦️هرچیز که درجستن آنی،آنی♦️ ¯\_(ツ)_/¯
فرندلیe عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 100 @محبوبه_بااانو ازخانواده شوهر پولی یاچیزی نصیبمون میشه یانه فقط کسی معنی دلتنگی رو درک میکنه که طعم وابستگی رو کشیده باشه پس هیچوقت به کسی وابسته نشو که سر انجام ان دلتنگیست
محبوبه_بااانو عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 1559 درخواست دادم بهت قبول میکنی یا اگه میشه لطف کن اینجا بگو میشه لطف کنی بگی من معلم میشم ... گلم مشغول تدریس میشی ان شاءاللهخیر.به تعویق میوفتهعلاقه ی قلبی_انکسار و دلشکستگی از یک حرکت زبانی شما توی ۱۴ روز اخیر _چیزی ازش پنهان کرده بودی ک فهمیده ولی به رو نیاورده ۳وعده زمانی مثل ۳ ماه یا ۳ فصل آینده در این مساله آرامش خاطر کامل پیدا میکنی
فرندلیe عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 100 گلم مشغول تدریس میشی ان شاءالله خیر.به تعویق میوفته علاقه ی قلبی_انکسار و دلشکستگی از یک حرکت زبان ... منم بگو از خانواده شوهر پولی یا خیری بهمون میاد فقط کسی معنی دلتنگی رو درک میکنه که طعم وابستگی رو کشیده باشه پس هیچوقت به کسی وابسته نشو که سر انجام ان دلتنگیست
محبوبه_بااانو عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 1559 @محبوبه_بااانو ازخانواده شوهر پولی یاچیزی نصیبمون میشه یانه بله ولی باوجود موانع و بُعد زمانی
فرندلیe عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 100 بله ولی باوجود موانع و بُعد زمانی یعنی الان یابعدمرگشون فقط کسی معنی دلتنگی رو درک میکنه که طعم وابستگی رو کشیده باشه پس هیچوقت به کسی وابسته نشو که سر انجام ان دلتنگیست
totochichi عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 6172 بله ولی باوجود موانع و بُعد زمانی پسره فقط همینو راجبش کنکجاوم که راسته ظاهرش با باطن یکی نیست و اصن آدم درستی نیست؟؟ چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم ولی شد.
محبوبه_بااانو عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 1559 یعنی الان یابعدمرگشون با توجه ب اینکه وعده ی نزدیک نیست احتمال داره بعد مرگشون هم باشه من نمیتونم دقیق بگم چرا دروغ بگم متوجه نمیشم
آیس_پک__شکلاتے عضویت: 1400/05/25 تعداد پست: 935 هرکی تک نیت داره بگه بچه ها برام یه حمد بخوینن ولی مادرم حال خوشی نداره آبروم حفظ میشه؟خوندم راهی که میروید به صد شوق و اضطراب ما بازگشته ایم از آن خسته و خراب...!👀👣