mina83mi مدیر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 818 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 7982 بازدید | 823 پست حس ششم کسی هست؟ 1401/10/21 | 01:23 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نانازخانومم عضویت: 1400/08/22 تعداد پست: 4833 من چندبار تایپ کردم مال شمارو فرستاده نمیشه بچتون دختره خیانت نمیکنه کارشون با خانوما هست و در حد ... حس سجاد بهم چیه
khorshidezibaeiha عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 6961 خیلی بی مهری هست بینتون جوری که نمیخواید هم دیگرو ببینید یکی به حرفی زدههه از خانواده شوهرته اونو پی ... چراهمسرم زنگی نمیزنه یاپیامی نمیده؟ 🙃
maryamiiiiiiii عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 1380 خیلی بی مهری هست بینتون جوری که نمیخواید هم دیگرو ببینید یکی به حرفی زدههه از خانواده شوهرته اونو پی ... عزیز منم بگو چند ماه دقیقا چه ماهی حالم بده بگو بلکه آروم شدم هرچی میاد تو ذهنت درمورد من زندگی من برات صلوات فرستادم ❌❌❌❌❌❌نی نی من پس کی میخواهی بیای تو دلم خیلی به بودنت نیاز داریم منو بابا مهربونا میشه برام دعا کنید 😔😔
نوروز۱۴۰۰ عضویت: 1400/12/21 تعداد پست: 3869 یه آزمایش کلی بده فکر میکنم افت ویتامین یا کم خونی شدید داری گلم میشه لطف کنی بگیمن معلم میشم ؟؟یا کارمند دولتی تو همین استخدامی یا هیچکدوم؟؟حکم شوهرم رو تا اخر دی میزنن؟؟اگه نه کی میزننحس شوهرم نسبت بهمو اینکه پسرم کی زبوت باز میکنه خواهش میکتم بگو
mobijoon عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 7461 عزیزم سوال من اینا بود اشتباه فرستادی میشه لطف کنی بگی من معلم میشم ؟؟یا کارمند دولتی تو همین ا ... بعله معلم میشی پسرت تا عید چندتا کلمه میگه تخم کفتر خیلی تاثیر دارهحکم شوهرت اخرای دی اوایل بهمن شوهرت خیلی ناراحته نمیتونه ازشدت ناراحتی تو چهرت نگاه کنه
رایت عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 10836 دلتنگی_خودنگهداری_اضطراب اضطراب برا چی!!! @محبوبه_بااانو اضطراب چون نگران آینده ام ،حتی فهمیدم کی به شوهرم خط میداده که این کارها را انجام بده حتی متوجه شدم کی دعا کرده بدون اینکه کسی بگه،عزیزم خیلی ناراحتم خودش و خانواده اش زندگی دو ماهه من را خراب کردند و بیخیال هستند
mobijoon عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 7461 عزیز منم بگو چند ماه دقیقا چه ماهی حالم بده بگو بلکه آروم شدم هرچی میاد تو ذهنت درمورد من&nbs ... مطمئنم واسه پسرت خریدم کردی تا ۲یا ۳ماه دیگه یه اتفاقای خوبی میوفته ایشالله
محبوبه_بااانو عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 1559 رضا از نظر مالی کمکم میکنه پولدار بشم؟؟ بله کمک میکنه ولی نه اونقدری که به هدفت برسیقابل توجه نیست
دلارام۸۸۰۰ عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 2814 بله ولی نمیدونم کدوم این دوتاس پریود نشدم حاملم یا ن. دلیل پریود نشدنم ربطی ب بارداری داره؟ تستم دیروز منفی بود. برا مامانت حمد میخونم
رایت عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 10836 خیلی بی مهری هست بینتون جوری که نمیخواید هم دیگرو ببینید یکی به حرفی زدههه از خانواده شوهرته اونو پی ... @mobijoon عزیزم خودش مقصر هست چند ماهه اخلاقش عوض شده بچه ننه هست خودش خانه را به خاطر لجبازی و بچه ننه بودن ترک کرده،خانواده اش هم بیخیال هستند
totochichi عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 6170 من چندبار تایپ کردم مال شمارو فرستاده نمیشه بچتون دختره خیانت نمیکنه کارشون با خانوما هست و در حد ... من تو اعلان ازتون ۲تا پرسیدم میشه ج بدین کنجکاو شدم یکیشون راجب دوست کراشم بودگفتم مگه چی بهش گفته که نمیخواد بدونه دوباره همو دیدیم؟؟اون شب چی بهش گفته؟؟اونیکیم تو اعلانتون پرسیدم چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم ولی شد.
نوروز۱۴۰۰ عضویت: 1400/12/21 تعداد پست: 3869 بعله معلم میشی پسرت تا عید چندتا کلمه میگه تخم کفتر خیلی تاثیر داره حکم شوهرت اخرای دی اوایل بهمن ش ... از من ناراحته؟؟واسه چییی؟؟تو همین استخدامی که هست چند وقت دیگه..؟؟چی بخونم بیشتر
mobijoon عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 7461 از من ناراحته؟؟واسه چییی؟؟ تو همین استخدامی که هست چند وقت دیگه..؟؟ چی بخونم بیشتر نه از کارای خودش ازت شرمندس ناراحتت کرده؟