mina83mi مدیر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 818 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 7982 بازدید | 823 پست حس ششم کسی هست؟ 1401/10/21 | 01:23 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نوروز۱۴۰۰ عضویت: 1400/12/21 تعداد پست: 3869 توچندماه صبر کن اگه نشددد بیا اینجا فحشم بده میشه لطف کنی بگیمن معلم میشم ؟؟یا کارمند دولتی تو همین استخدامی یا هیچکدوم؟؟حکم شوهرم رو تا اخر دی میزنن؟؟اگه نه کی میزنن
mobijoon عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 7461 @mobijoon عزیزم در باره من و همسرم چی حس می کنی؟چرا دیگر دوستم نداره؟چرا خودش و خانواده اش ... چون مادرش پرش کرده اونم کلافه شده شماهم غرورت بیشتره باشوهرت حرف بزن با اینکه میدونم به حرفات گوش نمیده بی مهری میبینم بینتون
totochichi عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 6170 اینکه بدون هم نمیتونید و نیاز داری بهش اونم عاشقته کراش سابقم احیاناً ذاتش بد بود که دیگه نیومد سراغم؟؟من اصن کنجکاوم بدونم چه زمانی و با چطور کسی به قصد ازدواج آشنا میشم؟؟؟اگر حس کردین ممنون میشمو اینکه توی اون مراسم کسی احیاناً منو پسندید؟؟؟ چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم ولی شد.
محبوبه_بااانو عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 1559 شما موکل دارید؟ بابا من نمیدونم چیم فقط داره اذیتم میکنه یه آزمایش کلی بده فکر میکنم افت ویتامین یا کم خونی شدید داری گلم
دلارام۸۸۰۰ عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 2814 یه آزمایش کلی بده فکر میکنم افت ویتامین یا کم خونی شدید داری گلم پریود نشدم حاملم یا ن. دلیل پریود نشدنم ربطی ب بارداری داره؟ تستم دیروز منفی بود. برا مامانت حمد میخونم
mobijoon عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 7461 پریود نشدم حاملم یا ن. دلیل پریود نشدنم ربطی ب بارداری داره؟ تستم دیروز منفی بود . من جواب شمارو تو پیاما دادم گفتم مشکل تخمدونیه
maryamiiiiiiii عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 1380 توچندماه صبر کن اگه نشددد بیا اینجا فحشم بده نه این چه حرفیه گلم چند ماه ینی چقدر ۱ماه یا........... بگو چکنم باردارمیشم زود و چه ماهیه مثلاا ❌❌❌❌❌❌نی نی من پس کی میخواهی بیای تو دلم خیلی به بودنت نیاز داریم منو بابا مهربونا میشه برام دعا کنید 😔😔
نوروز۱۴۰۰ عضویت: 1400/12/21 تعداد پست: 3869 چون مادرش پرش کرده اونم کلافه شده شماهم غرورت بیشتره باشوهرت حرف بزن با اینکه میدونم به حرفات گوش نم ... خواهش میکتم مال منم بگومیشه لطف کنی بگیمن معلم میشم ؟؟یا کارمند دولتی تو همین استخدامی یا هیچکدوم؟؟حکم شوهرم رو تا اخر دی میزنن؟؟اگه نه کی میزننحس شوهرم نسبت بهم و اینکه پسرم کی زبوت باز میکنه خواهش میکنن بگووووو
رایت عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 10836 دلتنگی_خودنگهداری_اضطراب اضطراب برا چی!!! @محبوبه_بااانو اضطراب چون نگران آینده ام ،حتی فهمیدم کی به شوهرم خط میداده که این کارها را انجام بده حتی متوجه شدم کی دعا کرده بدون اینکه کسی بگه،عزیزم خیلی ناراحتم خودش و خانواده اش زندگی دو ماهه من را خراب کردند و بیخیال هستند
دلارام۸۸۰۰ عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 2814 من جواب شمارو تو پیاما دادم گفتم مشکل تخمدونیه من اصلا مشکل تخمدان ندارم
mobijoon عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 7461 گلم شما که حس ششمت قویه میشه لطفا جواب بدید ❤🙏 رضا از نظر مالی کمکم میکنه پولدار بشم؟؟؟ کنکور دی ... نه فکر نمیکنم کمکی کنه همش در حد وعدس درستو خوب پیش رفتی خودت راضی هستی ایشالله میاری پسر خالت اونجوری که تو فکر کنی عشق و عاشقی نیست
نوروز۱۴۰۰ عضویت: 1400/12/21 تعداد پست: 3869 یه آزمایش کلی بده فکر میکنم افت ویتامین یا کم خونی شدید داری گلم میشه لطف کنی بگیمن معلم میشم ؟؟یا کارمند دولتی تو همین استخدامی یا هیچکدوم؟؟حکم شوهرم رو تا اخر دی میزنن؟؟اگه نه کی میزننحس شوهرم نسبت بهمو اینکه پسرم کی زبوت باز میکنه خواهش میکتم بگو
رایت عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 10836 چون مادرش پرش کرده اونم کلافه شده شماهم غرورت بیشتره باشوهرت حرف بزن با اینکه میدونم به حرفات گوش نم ... @mobijoon عزیزم مطمئنی ؟چون مادرش این طوری نیست؟از آینده ما چی حس می کنی؟
totochichi عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 6170 نه فکر نمیکنم کمکی کنه همش در حد وعدس درستو خوب پیش رفتی خودت راضی هستی ایشالله میاری پسر خالت اونجو ... برا من حس نکردی😞 چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم ولی شد.