mina83mi مدیر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 818 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 7982 بازدید | 823 پست حس ششم کسی هست؟ 1401/10/21 | 01:23 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رایت عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 10836 دلتنگی_خودنگهداری_اضطراب اضطراب برا چی!!! @محبوبه_بااانو اضطراب چون نگران آینده ام ،حتی فهمیدم کی به شوهرم خط میداده که این کارها را انجام بده حتی متوجه شدم کی دعا کرده بدون اینکه کسی بگه،عزیزم خیلی ناراحتم خودش و خانواده اش زندگی دو ماهه من را خراب کردند و بیخیال هستند
نوروز۱۴۰۰ عضویت: 1400/12/21 تعداد پست: 3869 بگو عزیزم سلام میشه لطف کنی بگیمن معلم میشم ؟؟یا کارمند دولتی تو همین استخدامی یا هیچکدوم؟؟حکم شوهرم رو تا اخر دی میزنن؟؟اگه نه کی میزنن؟
سیندرلا۲۳ عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 7368 بله حتما صبر داشته باش کمی عزیزممم بگو جنسیت بچم چیه؟؟؟؟شوهرم دوسم داره؟؟؟ایا داره بهم خیانت میکنه؟؟؟؟🌹❤🌹🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹
maryamiiiiiiii عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 1380 حس شیشم شما از اول باهاتون بوده اذیتتون نمیکنه؟ همه چیو حس میکنید تصویر میاد جلو چشتون؟خواب میبینید؟ ... میشه بگی من کی باردار میشم ممنون میشم بگید ❌❌❌❌❌❌نی نی من پس کی میخواهی بیای تو دلم خیلی به بودنت نیاز داریم منو بابا مهربونا میشه برام دعا کنید 😔😔
darya_ms عضویت: 1400/04/30 تعداد پست: 33657 حس شیشم شما از اول باهاتون بوده اذیتتون نمیکنه؟ همه چیو حس میکنید تصویر میاد جلو چشتون؟خواب میبینید؟ ... عزیز من تا قبل عید درمانم تموم میشه؟ خیلی ناامدم چیز خوبی حس میکنی راجبم ؟
khorshidezibaeiha عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 6961 عزیزم حداکثر تا ۳ وعده زمانی نزدیک مثل ۳تا اذان یا ۳ روز خودش رجوع میکنه . حتما حتما امشب قبل ... مرسی عزیزم انشالله ،سوره طلاق رو هرشب میخونم عزیزم 🙃
سیندرلا۲۳ عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 7368 عزیزم حداکثر تا ۳ وعده زمانی نزدیک مثل ۳تا اذان یا ۳ روز خودش رجوع میکنه . حتما حتما امشب قبل ... عزیزممم بگو جنسیت بچم چیه؟؟؟؟شوهرم دوسم داره؟؟؟ایا داره بهم خیانت میکنه؟؟؟؟🌹❤🌹🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹
سیندرلا۲۳ عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 7368 عزیزم حداکثر تا ۳ وعده زمانی نزدیک مثل ۳تا اذان یا ۳ روز خودش رجوع میکنه . حتما حتما امشب قبل ... عزیزممم بگو جنسیت بچم چیه؟؟؟؟شوهرم دوسم داره؟؟؟ایا داره بهم خیانت میکنه؟؟؟؟🌹❤🌹🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹
totochichi عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 6170 عزیزم حداکثر تا ۳ وعده زمانی نزدیک مثل ۳تا اذان یا ۳ روز خودش رجوع میکنه . حتما حتما امشب قبل ... توی اون مراسم کسی منو پسندید؟؟؟ چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم ولی شد.
نوروز۱۴۰۰ عضویت: 1400/12/21 تعداد پست: 3869 عزیزم حداکثر تا ۳ وعده زمانی نزدیک مثل ۳تا اذان یا ۳ روز خودش رجوع میکنه . حتما حتما امشب قبل ... میشه لطف کنی بگیمن معلم میشم ؟؟یا کارمند دولتی تو همین استخدامی یا هیچکدوم؟؟حکم شوهرم رو تا اخر دی میزنن؟؟اگه نه کی میزنن
سیندرلا۲۳ عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 7368 چی بود سوالتون عزیزممم بگو جنسیت بچم چیه؟؟؟؟شوهرم دوسم داره؟؟؟ایا داره بهم خیانت میکنه؟؟؟؟🌹❤🌹🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹
mobijoon عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 7461 همسرم کی زنگ میزنه برااشتی؟؟دوسم داره؟دلتنگ شده؟ تو فکرشه میاد پیشت خودت حسش کردی باهم میرید بیرون یه عشق دردناکه بینتون جفتتون عاشق ولی کله شق
محبوبه_بااانو عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 1559 حس شیشم شما از اول باهاتون بوده اذیتتون نمیکنه؟ همه چیو حس میکنید تصویر میاد جلو چشتون؟خواب میبینید؟ ... نه عزیزم تصویره چی!!شمارو نمیدونم ولی من فقط میدونم . انگار ک قبلا خبر داشته باشم .ن چیزی میبینم نه میشنوم!
maryamiiiiiiii عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 1380 عزیزم حداکثر تا ۳ وعده زمانی نزدیک مثل ۳تا اذان یا ۳ روز خودش رجوع میکنه . حتما حتما امشب قبل ... عزیز من کی باردار میشم ممنون میشم بگید براتون صلوات فرستادم ❌❌❌❌❌❌نی نی من پس کی میخواهی بیای تو دلم خیلی به بودنت نیاز داریم منو بابا مهربونا میشه برام دعا کنید 😔😔