2789
دلتنگی_خودنگهداری_اضطراب اضطراب برا چی!!!

@محبوبه_بااانو‍  اضطراب چون نگران آینده ام ،حتی فهمیدم کی به شوهرم خط میداده که این کارها را انجام بده حتی متوجه شدم کی دعا کرده بدون اینکه کسی بگه،عزیزم خیلی ناراحتم خودش و خانواده اش زندگی دو ماهه من را خراب کردند و بیخیال هستند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حس شیشم شما از اول باهاتون بوده اذیتتون نمیکنه؟ همه چیو حس میکنید تصویر میاد جلو چشتون؟خواب میبینید؟ ...

میشه بگی من کی باردار میشم ممنون میشم بگید 

❌❌❌❌❌❌نی نی من پس کی میخواهی بیای تو دلم خیلی به بودنت نیاز داریم منو بابا  مهربونا میشه برام دعا کنید 😔😔
حس شیشم شما از اول باهاتون بوده اذیتتون نمیکنه؟ همه چیو حس میکنید تصویر میاد جلو چشتون؟خواب میبینید؟ ...

عزیز من تا قبل عید درمانم تموم میشه؟ خیلی ناامدم چیز خوبی حس میکنی راجبم ؟ 

عزیزم حداکثر تا ۳ وعده زمانی نزدیک مثل ۳تا اذان یا ۳ روز خودش رجوع میکنه .  حتما حتما امشب قبل ...

عزیزممم بگو جنسیت بچم چیه؟؟؟؟

شوهرم دوسم داره؟؟؟

ایا داره بهم خیانت میکنه؟؟؟؟

🌹❤🌹🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹

عزیزم حداکثر تا ۳ وعده زمانی نزدیک مثل ۳تا اذان یا ۳ روز خودش رجوع میکنه .  حتما حتما امشب قبل ...

عزیزممم بگو جنسیت بچم چیه؟؟؟؟

شوهرم دوسم داره؟؟؟

ایا داره بهم خیانت میکنه؟؟؟؟

🌹❤🌹🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹

میشه لطف کنی بگی

من معلم میشم ؟؟یا کارمند دولتی تو همین استخدامی یا هیچکدوم؟؟

حکم شوهرم رو تا اخر دی میزنن؟؟اگه نه کی میزنن

نه عزیزم تصویره چی!!

شمارو نمیدونم ولی من فقط میدونم . انگار ک قبلا خبر داشته باشم .ن چیزی میبینم نه میشنوم!

عزیز من کی باردار میشم ممنون میشم بگید براتون صلوات فرستادم 

❌❌❌❌❌❌نی نی من پس کی میخواهی بیای تو دلم خیلی به بودنت نیاز داریم منو بابا  مهربونا میشه برام دعا کنید 😔😔