سلام خانوما من مامان دوقلوهام4سالشون خودم 24سالمه مشکلم اینه که هیچی برام مهم نیست نه ظاهرم نه استایلم دست و دلم به هیچی نمیره هیچ علاقه ای ندارم به هیچی حتی یادم نمیاد کی آخرین بار چیزی برا خودم پسندیده باشم خسته شدم دیگه لطفا اگر ایده ای دارین بگین
گلم طبیعیه دغدغه هات با وجود اون فسقلیات عوض شده بخاطر سروکله زدن مدام باهاشونو مراقبت ازشون خستهمیشی بی حوصله میشی وقت لازم واس خودتو رسیدگی ب ظاهرتو نداری .همینمن محال بود ناخونام ب ترمیم برسه رابرا پیش ناخونکارم بودم الان بیا ببین بعد بچه و حضورش اصلا وقتنمیشه. میرسم ب خودما ولی نمثله قبلنا
خستگی هم هست ولی کلا دلم هیچی نمیخواد همش میبینم همسنای من چقدر شاداب و سرحالن من حتی به زور از خونه میرم بیرون بااینکه قبل ازدواج خیلی شاداب بودم الان فقط به زور خونه مامانم میرم اعصابم نمیکشه
نه مشکل خاصی ک بقیه نداشته باشند نه ولی خیلی خیلی خیلی بی انگیزه ام کل روزم به تمیز کردن خونه میگذره حس میکنم از فشار روحی وسواس گرفتم ولی حتی حوصله سشوار کشیدن به موهامو ندارم همیشه یه دست لباس آماده دارم برا بیرون حتی دل و دماغ لباس جدید پوشیدنم ندارم شاید ماهی یه بارم سر کمد نرم