2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده به نظرتون چیکار کنم

290 بازدید | 17 پست

سلام خانوما من مامان دوقلوهام4سالشون خودم 24سالمه مشکلم اینه که هیچی برام مهم نیست نه ظاهرم نه استایلم دست و دلم به هیچی نمیره هیچ علاقه ای ندارم به هیچی حتی یادم نمیاد کی آخرین بار چیزی برا خودم پسندیده باشم خسته شدم دیگه لطفا اگر ایده ای دارین بگین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی هارو دیدم بااوردن بچه 

پست ازخودشون کشیدن

پس بنظرم اینه که این دوره دوره ی رسیدن ب خود

پس لطف کن ازصب که بلندمیشی روتین پوستیت روانجام بدی لباس شیک بخری ازخوذت دست نکشی

زندگی کن تادیر نشد خواهرم

گلم طبیعیه دغدغه هات با وجود اون فسقلیات   عوض شده  بخاطر سروکله زدن مدام باهاشونو مراقبت ازشون   خسته‌میشی بی حوصله میشی   وقت لازم واس خودتو رسیدگی  ب   ظاهرتو نداری .همین‌من  محال بود ناخونام   ب ترمیم  برسه رابرا    پیش ناخونکارم بودم الان بیا ببین بعد   بچه و حضورش  اصلا وقت‌نمیشه‌.   میرسم ب خودما ولی ن‌مثله قبلنا 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
چرا خستع میشی بخاطراونه؟

خستگی هم هست ولی کلا دلم هیچی نمی‌خواد همش میبینم همسنای من چقدر شاداب و سرحالن من حتی به زور از خونه میرم بیرون بااینکه قبل ازدواج خیلی شاداب بودم الان فقط به زور خونه مامانم میرم اعصابم نمیکشه

چرا؟مشکل خاصی داری تو زندگیت؟

نه مشکل خاصی ک بقیه نداشته باشند نه ولی خیلی خیلی خیلی بی انگیزه ام کل روزم به تمیز کردن خونه میگذره حس میکنم از فشار روحی وسواس گرفتم ولی حتی حوصله سشوار کشیدن به موهامو ندارم همیشه یه دست لباس آماده دارم برا بیرون حتی دل و دماغ لباس جدید پوشیدنم ندارم شاید ماهی یه بارم سر کمد نرم 

خیلی هارو دیدم بااوردن بچه  پست ازخودشون کشیدن پس بنظرم اینه که این دوره دوره ی رسیدن ب خود ...

واقعا زندگی کردن هنر بزرگیه ک من انگار ازش بی نصیبم هیچ وقت نتونستم از هیچی لذت ببرم

گلم طبیعیه دغدغه هات با وجود اون فسقلیات   عوض شده  بخاطر سروکله زدن مدام باهاشونو مراقبت ...

اره واقعا بچه خیلی تاثیر گذاره خیلی خوبه که هنوز به فکر خودتی مادر نمونه امیدوارم موفق باشی ❤️❤️