2777
2789
عنوان

ترس از خیانت

172 بازدید | 13 پست

من همیشه ترس از خیانت دارم نمیدونم چرا هر چیز جزئی هر سردی هرچیزیم به همین ربط میدم الان با یکیم هرکاریشو به همین ربط میدم

چون قبلا در مرحله ی آشنایی با یکی بودم که یهو ج نمیداد تا پنج ساعت بعد بعد یهو نصف شب میومد میگف ببخشید خوابم برده بود بعد فهمیدم با خیلیاس ج اونارو میداده منو یادش میرفته سریع کات کردم

از هرچی بترسی به سرت میاد

تو زندگیم نخواستم با حرفام با کارام دل کسی رو بشکونم .در جواب کسی که ظالمه و منطق حالیش نیست فقط سکوت میکنم و میگذرم🚶🚶انسانیتم رو با هیچچچچی عوض نمیکنم.

هر تاپیک باز میکنی از خیانت میگن

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا واسه همین من بدبین شدم

من اصلا باز نمیکنم تو پر بازدیدا هم هس.هیچوقت نیمخونم

مگه اتفاقی بشه

شمام نخون و همه مردا عین هم نیستن

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
از رو همین نشونه ها پی به خیانتاش بردی    

مثلا طرف ساعت۷ پیام میداد میرفت ساعت۳ نصف شب میگف خوابم برد بعد با اکانت فیک امتحانش کردم اصن به یه ثانیم نکشید پا داد چون آشنام بود بعد شنیدم اصن با خیلیاس

من اصلا باز نمیکنم تو پر بازدیدا هم هس.هیچوقت نیمخونم مگه اتفاقی بشه شمام نخون و همه مردا عین هم ن ...

من اصن بعد اون ماجرا تا ۳ سال با کسی نرفتم حتی حرفم نزدم بدبین شده بودم الان خوب شدم و با یکی اشنا شدم این تاپیکارو که میخونم میگم نکنه منم اینجوری شم

فقط قیافه داشت شعور صفر

عزیزم زیادم بدبین نباش  همه مثل هم نیستن 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩