2777
2789
عنوان

کمک

57 بازدید | 8 پست

بچه‌ها من تاحالا برام اینطوری پیش نیومده بود یعنی همیشه عادت ماهانه‌م منظم بود

اما این ماه چند روز قبل از موعود، لکه بینی شروع شد، تا ۵-۶ روز یکسره لکه بینی ادامه داشت اما خیلی کم بود، رنگش هم قهوه‌ای

فکر کردم بعد از تموم شدنش پریود میشم اما نشدم و کلا تموم شد

به نظرتون چیز جدی‌ایه و دکتر باید برم یا پیش میاد؟ تابه حال اینطوری شدین؟

عزیزم متاهلی یا مجرد؟

سابقه عفونت نداری ؟

کیست چی؟

من فیبروم داشتم علائمم شبیه شما بود 

وتا دکتر متخصص نبینه سونو ندی هیچی مشخص نمیشه ممکن باردار باشی 

ممکن عفونت پربودیتو بهم ریخته باشه ممکن شروع شه 

هرچی که هست خیر انشاللله 

عزیزم متاهلی یا مجرد؟ سابقه عفونت نداری ؟ کیست چی؟ من فیبروم داشتم علائمم شبیه شما بود  وتا ...

مجردم 

کیست نداشتم اما چندین و چند ساله عفونت قارچی دارم که هرکاری میکنم برطرف نمیشه، اما هیچوقت توی روند پریود اختلال ایجاد نکرده بود، نمیدونم چیکار کنم آخه من از معاینه خیلی خجالت میکشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مجردم  کیست نداشتم اما چندین و چند ساله عفونت قارچی دارم که هرکاری میکنم برطرف نمیشه، اما هیچو ...

نه اصلا نگران نباش و خجالت نکش دورت بگردم حتما برو دکتر درمان قطعی عفونت وقارچ اویشن من ازش معجزه دیدم البته میتونی بگی معاینه نمیخام ولی حتما برو دکتر

نه اصلا نگران نباش و خجالت نکش دورت بگردم حتما برو دکتر درمان قطعی عفونت وقارچ اویشن من ازش معجزه دی ...

چجوری درمان کردین عفونت رو میشه بیشتر توضیح بدین؟ 

من متاسفانه از بچگی بهم یاد ندادن باید همیشه خودمو خشک کنم، واسه همین از زمانی که یادمه همیشه داشتم و اون موقع ها فکر میکرد یه چیز عادیه که همه دارن

درمورد یه شیاف شنیدم که میگن عفونت رو سریع درمان میکنه اما نمیدونم من که مجردم هم میتونم استفاده کنم یا نه

چجوری درمان کردین عفونت رو میشه بیشتر توضیح بدین؟  من متاسفانه از بچگی بهم یاد ندادن باید همیش ...

ببین عزیزم من ی مدت تقریبا یک ماه رفتم سراغ دکتر و دارو مصرف کردم درکنارش داروهای گیاهی هم خوردم کامل خوب شدم