2777
2789

اره

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره بابا ما تازه سرِ شبمونه،هر چه دل تنگت میخواهد بگو

دوستان من کم اوردم.دوساله عروسی کردم مادرشوهرم ۲تا پسر داره همسرم پسر اوله.خانواده همسرم سرمایه دارن‌من وقتی عروسی کردم رفتم طبقه بالاشون.همه کاری براشون کردم ولی نگو ظاهر و باطن مادرشوهرم یکی نبود .روز به روز گیراش به شوهرم بیشتر شد تا رسید به اینکه رفت گفت مریم منو از خونه انداخته بیرون!منم بامشورت مشاور باهمسرم اومدیم مستاجری.همسرم ۷ماهه که اومدیم خودخوری میکرد و میگفت چرا مادرم بد کردو ... تااینکه واسه روز مادر میخواس ماکروفر بخره واسش کادو.کلی بحث کردیم که چطور روت میشه به کسی که اوارمون کرد و رفت تو طبقه خودمون که کلی خرج واسش کردیم نشست کادو گرون بدب.همسرمم قبول کرد ولی واقعا نمیدونم چرا واقعا از ته دل فکر نمیکنه مادرش به خاک سیاه نشوندمون و هنوزم دلش میسوزه واسش.من الان ۵ماهه باردارم

آره بابا ما تازه سرِ شبمونه،هر چه دل تنگت میخواهد بگو

چرا خدا جواب ظلمه ادمارو نمیده.تهمت زد و مجبورمون کرد از خونمون بریم اوارمون کرد بعد پسرش هنوزم بهش فکر میکنه.ما هردوهفته یبار میریم سرشون میزنیم البته شوهرم هر۴ ۵ روز یبار میره البته میره ه داداشش سر بزنه