2777
2789
عنوان

مامانا بیاین

278 بازدید | 23 پست

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه دوستان من ۲۰ سالمه و برای اولین بار این ماه اقدام کردم برای بارداری ده روز از اولین اقدامم میگذره و سه روزه دیگه وقت پریودیمه از دیروزه سمت راست سرم درد میکنه سرما هم نخوردم دور نافم سمت راست و کمردرد هم دارم تقریبا مثل علائم پریودی هست ولی تاحالا انقدر زود علائم نداشتم امکانش هست باردار باشم ؟ فردا بی بی بزنم مشخص میشه؟

کاربری دست دونفر 🤷🏻‍♀️  باتجکر🫡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تو عقدم دو روز از وقت پریودم گذشته ترشح سفید غلیظ دارم خیلی استرس دارم کمردردیکمی. دارم ولی مریض نمیشم با اینکه دارچین و اینام خوردم یعنی چ مشکلیه ؟؟؟ اصن ترشح سفید قبل پریودی عادیه؟؟؟؟

چ ((مهم نیست ))هایی ک الکی تایپ کردیم و واقعی دلمون شکست ....💔🥀🖤

نه بی بی چک نزن گلم، چون میگی اولین ماهه اقدام کردی شاید بخاطر اونه، ببین ماه اول بارداری اونجوری نیست که تو علایمی داشته باشی که بارداری از چهل روز به بعد یکم علایم میاد سراغت

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺