2777
2789
عنوان

جاری بی شخصیت .....

721 بازدید | 17 پست

امروز من رفتم خونه مادر شوهرم البته منو مادرم شام دعوت بودیم . مارو دید از سر جاش بلند نشد احوال پرسی کنه ‌یه سلام گفت سرش برد تو گوشی . اصلا منو نگاه نمیکنه . بنظرتون من از حرصش چیکار کنم ؟؟؟؟؟ مادرم خیلی از کاراش ناراحت شد مگه مادرم نخورده بود اومد اونجا این ناراحت شد .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای عزیزم مامانت خیلی کوچیک شده محل سگ بهش نده برین روش

همشم جلوش بگو شوهرم گفته بایذ برات اینو بخرم اونو بخرم گفته عیذ بریم فلان جا و تا میتونی پز چیزایی ک داری رو بده

من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم.       تویی که اینو میخونی برسی به ارزوهات. ♥

من جاریم مثل خر بود نه احوالپرسی می‌کرد کلا بیشخصیت بود به مادرشوهرم رفتاراشو گفتم باهاش دعوا کرد حالا آدم شده😂

انقد که فضای مجازی خيليا رو بزرگ کرد شيرِ مادر نکرد 🥀

به اون ربطی نداره مگه خونه مادرشوهرم دعوت نبودی. این کارش به خاطر دعوت شما نبوده

خدایا وطنم، ایرانم را در آرامش و امنیت قرار بده. کاری کن مردم میهنم با هم متحد باشند و در کنار هم در صلح و صفا باشند.و هر کسی به فکر نقشه های شوم برای کشورم هست رو نابود کن. دوست داری لایک کن. دوست داشتی ریپلای کن. کلا هر کاری دوست داشتی انجام بده😊. اینجا جای تبادل نظره. دعا کن نی نی یار دلش به رحم بیاد کاربریم برای مهر ۹۷ رو بهم برگردونه.😊
وای عزیزم مامانت خیلی کوچیک شده محل سگ بهش نده برین روش همشم جلوش بگو شوهرم گفته بایذ برات اینو بخر ...

بنظرم اصلا راهنمایی خوبی نبود پز بده که چی

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ..این صبر که من میکنم افشردن جان است

خدایی جاری آدمه که وقتت رو براش میزاری تایپک میزنی

بهترین کار توجه نکردن بهش و مثل خودش‌رفتار کن قشنگ قهوه ایش کن تاماممم

خدایا هیچ کسی رو از درگاهت ناامید برنگردون صلاح و حکمتت رو با خواسته قلبی مون یکی کن🤲