2789
عنوان

اپیلاسیون

259 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من اولین باره میخام اپلاسیون کل بدن برم تا الان ژیلت استفاده میکردم موهامم ضخیمه خیلی خجالت میکشم اون ناحیه تناسلی رو کنن شما رفتین چه ژستایی گرفتین ؟کلا خط باسن سینه شکم کمر به  پایین از پشت اپی میکنن دیگه؟؟؟ببخشیدا میخام بدونم چون اولین باره میخام برم

داگی

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میکنن 

خجالت ندارع اونا کارشونع آنقدر دیدن ک 

دو بار عادی میشه برات بار اول طبیعیه ک خجالت بکشی 

اما الان دگ اپیلاسیون کار بیخودی هست برو لیزر

شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...
ویییییی چه بد یعنی  پشت اینا واییی😪😪😂

پ چی😂😂🍑

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
اخه تو اقدامم میگم شاید ضرر داشته باشه

بپرسی بت میگن اگ ضرر باشه انجام نمیدن 

هزینتو بدی لیزر بهتره

پروردگارا من به هر خیری که به سویم بفرستی سخت نیازمندم...اللهم صل علی محمد و آل محمد
راستی کل موهای بدن میره؟ ببخشیدا میگم باسنو هم از هم جدا میکنن با دست میندازن؟😂😂

باید خودت جدا کنی با دوتا دستات😁

یا ابلفض😂😂 شما رفتی؟

😂نه.ولی از اینجا خیلی چیزا یاد گرفتم