2777
2789
عنوان

کورد ها بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 5004 بازدید | 270 پست
دایی منم بذار روش کلک رو بکن😂😂😂😂

آقا یکی رو هم من اشانتیوم میذارم حله؟😂

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه من تو فاز شوهر نیستم  دوتا سفارش دادم واسه شما دوتا  اگه خوب بود واسه خودمم سفارش مید ...

امید الکی بهم نده من خیلی امید ارزو دارم🙂

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

یدونه بدین من برم پس🙂🙂❤ ارزوم براورده شده دیگه 

کجا نه الان نرو قراره بریم کردستان یا کرمانشاه یا ایلام عجله نکن دیدی قلابی بود وایسا برو اونجا یه اصلش رو بگیر هیچی مثل یه خرید حضوری نمیشه😂😂

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

چشاش سبزه؟ من بخدا یدونه چشاش سبز باشه هیچی دیگه نمیخواما قدشم بلند باشه 😂🙂

بله سبزه 

قدشم بلده 2متره 

پوستشم سفیده 

موهاشم قهویی 

پایه گشتنم هست شوخم هست همه رو ایستگا میکنه 

امضا کن مبارکه 

جنس فروخته شده پش گرفته نمیشود 

پسرای ب اون گندگی رو نمیتونم پست کنم برات ک؟ چمدونتو بردار بیا کارت نباشه

ادرس بده با کله میام 😀

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

آقا یکی رو هم من اشانتیوم میذارم حله؟😂

😂😂😂😂😂😂کارمندم هس دایمم

دیگ چی؟ راضیش کن ک دیگ دارم بیش از کرمم مایه میذارم

وای بچه ها مردممممممممم😂😂😂😂😂😂

ای پرچمت ما را کفن❤                                            
حله بیا بقیش مال خودماننن😂😂🖐️ دیگه عروس نمیپذیریم  ظرفیت تکمیله

من که تو فازش نیستم و ثبت نام هم نکردم تمااااام😂 

منم چندوقت پیش با یه پسره دعوام شد افغان بود مفت شما دخترای ایران و...... تا تهش برو 

چرا اینکار رو میکنید همش رابطه نامشروع و وضعیت خراب😐

😂😂😂😂😂😂کارمندم هس دایمم دیگ چی؟ راضیش کن ک دیگ دارم بیش از کرمم مایه میذارم وای بچه ها مردممم ...

خوبه خیلی مبارکه جفتشون من و تو هم این وسط ثواب کردیم الهی شکر راضیم😂