2777
2789
عنوان

کورد ها بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 5004 بازدید | 270 پست
🤍🤍چمدونتو جمع کن گوش به زنگ باش  بروبچ کرد یکی تون مارو دعوت کنه

خیلی وقته اماده ام.😜

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب یزید لااقل دوتا خشگل پیدا کن دیگه.یدونه باشه چشاش سبز باشه موهاش مشکی 🙂😂

تو دی.جی کالا سفارش دادم

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

خب یزید لااقل دوتا خشگل پیدا کن دیگه.یدونه باشه چشاش سبز باشه موهاش مشکی 🙂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂ای مردمممممم

چشمممم کل ولات کورد هانه خدمتتت 

اصن مال منم براتووو

ای پرچمت ما را کفن❤                                            
قدمت ده سر چاومان  بیا روله هایمه خدمتتدان

یس روله رو فهمیدم 

چه برایت از جنوب ایران سوغات بیارم؟ ترکیبی از بلوچ و بندری چه بیارم؟ 

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

تو دی.جی کالا سفارش دادم

ادرس منو نداری که 😿هردوتارم برمیداری واس خودت

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

داییم موسرش قهوه ای نمیخوایش  بقیه رع برا ما بزاری؟

چشاش سبزه؟ من بخدا یدونه چشاش سبز باشه هیچی دیگه نمیخواما قدشم بلند باشه 😂🙂

ادرس منو نداری که 😿هردوتارم برمیداری واس خودت

نه من تو فاز شوهر نیستم 

دوتا سفارش دادم واسه شما دوتا 

اگه خوب بود واسه خودمم سفارش میدم😂😂

صفا و صمیمت😂❤️مهربانی و قلب پاک 

غیر مستقیم داری خودمو میگی باشه حالا که اصرار میکنی اومدم😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂ای مردمممممم چشمممم کل ولات کورد هانه خدمتتت  اصن مال منم براتووو

یدونه بدین من برم پس🙂🙂❤ ارزوم براورده شده دیگه