2777
2789
عنوان

سوپ شیر

180 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

رسپی یه سوپ قارچ و خامه و شیر خوشمزه که خودتون درست کردین بهم بدین

و اینکه ته دیگ زعفرونی رستورانی از اونا که تهچینیه رو هم بگید تو موادش مثل ته چین روغن بریزم یا کف قابلمه روغن بریزم کافیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوش جان آموزش بده😄

هیچی عزیزم من همرو میریزم رو سر و کله هم با شعله ی کم از چند ساعت قبل میذارم بپزه.ینی هویج قارچ مرغ جوپرک و کمی جو یا گندم پیاز سیبزمینی ادویه... در آخر هم یکم‌ پیاز داغ و خامه و شیر ی کوچولو آبلیمو ی کوچولو رب خیلی کم😋😋😋😋😋😋😋😋😍😋😋😍

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
هیچی عزیزم من همرو میریزم رو سر و کله هم با شعله ی کم از چند ساعت قبل میذارم بپزه.ینی هویج قارچ مرغ ...

محححشششرررر میشه هاااا ینی شوهرم ک اصلا سوپ دوست نداره چندوقت یبار میگ سوپ خامه درست کن. یکم‌زعفرونم میزنم با عدس آخرررر خاصیت‌ه سوپم😅

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
سلام خوش اومدی چجوری درست میشی😄

قربانت قربانت😂

خداییش این غذا رو خوب میپزم

ما با جو دوست داریم

با جو‌پرک هم میشه با جو درک دیگه لازم نیست خیس کنید

جو‌رو از شب قبل خیس میکنم جو و یه پیاز درسته و مرغ و قارچ اسلایسی و هویج نگینی و یه کوچولو برای قشنگی نخود سبز رو میذارم میپزه وقتی لعاب داد شیر رو اضافه میکنم تا وقتی که بجوش بیاد هم‌میزنم که نبره

وقتی که پخت زیرشو کم میکنم که جا بیفته پیاز رو هم برمیدارم از داخلش یه ربع مونده به آخر جعفری تازه خورد شده رو اضافه میکنم چند دقیقه قبل سرو یه پیاله کوچولو سوپ رو با خامه صبحانه مخلوط میکنم و توی سوپ میریزم بعد میخورم😋

رب با خامه و شیر ترکیب شه بد نمیشه؟ میخوام سفید باشه

نه خییییلللیییی کم میتونی هم نزنی من ی کوچولو میزنم همه ی اینا باهم ی مزه ی عالی میده بهت.مثلا توک قاشق