2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی خرید کردم معتبره

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

معمولا رونتر از جاها دیگه باهات در میاد شما اگر دو قلم بخواین خرید کنید دو تا هزینه ارسال باید بدید بعد چون فرستندگان گاهی تازه کارن معمولا بسته بندی خوبی ندارن

من مرد متاهل و سن بالام این پنجمین کاربری که میزنم از سال 97 نی نی سایت میام خدا رو شکر مشکلی هم ندارم بیشتر جهت سرگرمی میام اگر کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم چهار تا کاربری قبلیم هم فقط بخاطر دلسوزی و دفاع از حق تعلیق شده هیچ وقت بخودم جسارت مزاحمت و توهین به کسی رو نمیدم به امید روزهای بهتر و سربلندی همه ایرانیان بخصوص خانم ها از جمله خانمم و دخترم
از کجا میشه متوجه شذ که غرفه ای که ازش خرید میکنیم معتبره یا نه؟

همه شون معتبره شک نکن

پولا اولین بار به حساب غرفه دار نمیرن میرن تو حساب باسلام

بعد که تو پولو ریختی و اون برات ارسال کرد.کد رهگیری برات ثبت میشه

تا بدستت میرسه تو باید تایید کنی که بسته دستت رسید

وقتی تایید کردی غرفه دار میتونه پولشو برداره

در اسن حد مطمینه

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

از کجا میشه متوجه شذ که غرفه ای که ازش خرید میکنیم معتبره یا نه؟

پول ابتدا به حساب غرفه دار نمیره بعد از رسید کالا به دستتون پول رو بهش میدن

من مرد متاهل و سن بالام این پنجمین کاربری که میزنم از سال 97 نی نی سایت میام خدا رو شکر مشکلی هم ندارم بیشتر جهت سرگرمی میام اگر کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم چهار تا کاربری قبلیم هم فقط بخاطر دلسوزی و دفاع از حق تعلیق شده هیچ وقت بخودم جسارت مزاحمت و توهین به کسی رو نمیدم به امید روزهای بهتر و سربلندی همه ایرانیان بخصوص خانم ها از جمله خانمم و دخترم
🤔هزینه ارسالش چقدره؟

ثابت نیست هر غرفه دار خودش تعیین میکنه من چند باری که خرید کردم از ارسالها ر‌ضایت کمی داشتم مثلا یه بار برنج خریدم بعد از ده روز با غرفه دار صحبت کردم اظهار بی اطلاعی کرد بعد از خود سایت تماس گرفتن گفتن تامین نشد پول رو برگردوند بعد رفتم سایت دیدم همان غرفه با قیمتهای جدید زدن یا اجیل خریدم بدرد نخور بود نمیدونم از چند سال قبل انبار داشتن