2777
2789

فقط گزینه‌ها😐کمرم شیکست

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

۴تا خواهر دارم.تنهای تنها.حتی نمیتونم جلوشون یه چی بگم.فوضولا

البته همه اینجدری نیستن

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدارو شکر خواهر ندارم

نمیدونم چرا از خواهر بدم میاد

یه داداش دارم که جونم رو میدم براش 😍❤️

یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ازت خواهش کنم ضامن منم بشی؟🥺💖  میشه شما هم  دعا کنید تا امام رضا حرفم رو بشنوه ؟💚

من ی دوستی دارم.یدونه خواهر داره.و عاشق خواهرش.بعد ب من میگه خواهر.دیگه نمیدونه برا اون خواهر نشونه عشقه.برا من   هییچ حسی نیس

من یه دختر دارم خیلی دلم میخواد براش یه آبجی بیارم با اینکه جامعه و مردم جنس پسر دوست دارند و شاید فکر کنند من الکی میگم ولی دوست ندارم دخترم بعد ما تنها باشه یه مونس داشته باشه

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤