2777
2789

بچه ها توروخدابگین این دردمن طبیعیه یانه خطرناکه چن روزه همش شکمم یذره دردمیکنه خوب میشه بعد بازم دردش شروع میشه ولی بیشتردردکمردارم حالا به یه دکتر ازدیوارپیداکردم زنگ زدم گف احتمالا طول سرویکس اومده پایین گف هفته ای یبار امپول پرولوتون بزن الان زنگ زدم داداشم میگه اول مطمعن شوبعداون امپول روبزن میگ اون امپول اگ دکترببینه ک مشکلت جدیه اون موقع این امپول روتجویزمیکنه برادردشکم وکمردردنمینویسن حالا دودل موندم بزنم یانه  

خدایاچاره ای کن توراکم داشتن سخت است❤🌺🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداشت چیکازه هست.؟

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

خیر نزن 

دکتر تو دیوار چکار می کنه مگه لوازم خونست 

قشنگ برو یه دکتر خوب معاینه کنه

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞
داداشت چیکازه هست.؟

داروخونه کارمیکنه ازدکترپرسیداون گف ک اصلا ازاین امپول استفاده نکنه اگ مشکل جدی باشه اینوتجویزمیکنه دکتر

پرولتون ک بدنیست واس جلوگیری اززایمان زودرسه

وآقا پس چرادکترداروخونه گف اصلا این امپولونزن☹️شب میخواسم برم درمانگاه بزنم اخه میترسم زایمان زودرس بشه خدایی نکرده☹️☹️☹️☹️☹️

اخه تحت نظریه دکتر نیسم ک ۱۰تادکترعوض کردم☹️

خب اینجوری به نتیجه ای نمیرسی

اول یه دکتر خوب واسه خودت انتخاب کن بعد طبق نظر اون عمل کن

الآن من بگم آمپول رو بزن میزنی یا بگم نزن نمیزنی؟ 

قطعا هر کدوم رو انجام بدی اشتباهه

دکترت باید معاینه ات کنه، سونو رو ببینه طبق اون برات تجویز کنه

خیر نزن  دکتر تو دیوار چکار می کنه مگه لوازم خونست  قشنگ برو یه دکتر خوب معاینه کنه

عه پس نزنم خطرناکه اخه گف اینجورکه تومیگی احتمالا دهانه رحمت بازشده ترسیدم☹️☹️☹️

خب اینجوری به نتیجه ای نمیرسی اول یه دکتر خوب واسه خودت انتخاب کن بعد طبق نظر اون عمل کن الآن من ب ...

پس فردا میرم یه دکترخوب پیدامیکنم ببینم اون چی میگه راس میگی  

عه پس نزنم خطرناکه اخه گف اینجورکه تومیگی احتمالا دهانه رحمت بازشده ترسیدم☹️☹️☹️

کسی سر احتمال دارو نمی ده همسن چند روز پیش برام تعریف می کردن آقاهه رفته سرخود چنتا آمپول تقویتی گرفته زده تشنج کرده آمبولانس اومده بردتش خدا بهش رحم کرده زنده مانده بعد شما رو چه حسابی می خوای دستور دکتر ندیده رو اجرا کنی خدای نکرده طوری شد باید چه کسی جوابگو باشه ؟ 

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞