2777
2789
عنوان

اصلاح سبک؟

184 بازدید | 15 پست

بچه هاااینستاشده پرازماماهایی که برنامه اصلاح سبک زندگی میدن مادرراکه بارداربشن بنظرتون واقعااراسته یکی بخوات ثبتنام کنه یا الکیه واقعاا ادم دیگه نمیدونه اعتماددکنه یانه؟ 

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره خانم فلوراتاجیک خیلی معروفه ضاهرااا انشاالله نتیجه بیاری من مشکلم شایدسهله اماشوهرم بدبختی واریکوسل شدیدداره 

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

اره منم میخوام با روش فلورا تاجیک برم ببینم چی میشه

میدونی روشش چیه یاحتمابایدتشکیل پرونده بدیم

من با یکی از مشاور هایی که تو اینستا معرفی کردن کلی هم مبلغ دادم ولی الکی بودش

چقدرهزینه کردین 

میدونی روشش چیه یاحتمابایدتشکیل پرونده بدیم

مهمترینش حذف شکر وقند و چیزایی که نگهدارنده دارن با روزی نیم ساعت پیاد روی خواب منظم قبل از ۱۱شب باید بخوابی و ۸صبح بیدار شی تو برنامه غذایت از بادام جوانه گندم یا ماش حتما استفاده کنی تو پیجش اینا هستن

مهمترینش حذف شکر وقند و چیزایی که نگهدارنده دارن با روزی نیم ساعت پیاد روی خواب منظم قبل از ۱۱شب بای ...

اهااا واقعاارعایت میکنی

گلم فقط و فقط بهت پیشنهاد میکنم تو اینستا به پیج فلورا تاجیک مراجعه کن هر چی خودش گفته عالیه و لایو ...

درسته منم تازه باهاش اشناشدم

2790
2778
2791
2779
2792