2777
2789
عنوان

بی بی چک

354 بازدید | 17 پست

دیروز بعد از چهار روز تاخیر پریودم بیبی چک زدم بعد از ده دقیقه حاله کمرنگ انداخت تو تاپیای قبلم هست ولی امروز پریود شدم🥺🥺خدا چرا جواب گریه هامو نمیده

خیلی فوضول زیاد شده خودتو جمع کن احمق

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

شوهرم میگه الان نشد ی دفه دیگه میبرمت دکتر نشه زنگ میزنم بابات بیاببرتت

وا چه بی درک مگه دست خودته بزار هرچی میخاد بگه شوهری که واسه بچه بخادت همون بهتر که نخاد

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊

مال منم دو ماه اینطوری شد البته سریع حاله خیلی کمرنگ انداخت ولی پری شدم،میگن وقتی اینطوری میشی یعنی رحمت خیلی سرده و نمیتونه نطفه ای که تشکیل شده رو نگه داره،الان اگر ببینی دوتا جوراب پامه،شال بستم دور کمرم و شکم بند هم روش که خوب گرم نگهدارم و هرشب هم دارم با روغن چرب میکنم تا ببینم خدا چی میخواد، جواب میده  

میشه برای شادی روح پدر و مادر و برادرناکامم صلوات بفرستین🙏منم هر جا تو امضاتون ببینم و یا درخواست دعا داشته باشین صلوات میفرستم و دعا و لایک میکنم❤️ اونکه از همه سره،خدای بالا سره💚❤️برچهره دلربای مهدی صلوات💚اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا به 💚

وا چه بی درک مگه دست خودته بزار هرچی میخاد بگه شوهری که واسه بچه بخادت همون بهتر که نخاد

دقیقاً  بگو مگه من باید خلقش کنم

میشه برای شادی روح پدر و مادر و برادرناکامم صلوات بفرستین🙏منم هر جا تو امضاتون ببینم و یا درخواست دعا داشته باشین صلوات میفرستم و دعا و لایک میکنم❤️ اونکه از همه سره،خدای بالا سره💚❤️برچهره دلربای مهدی صلوات💚اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا به 💚

لعنت ب تنبلی ،چ داروهایی مصرف میکنی

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏
۱۱ ساله تنبلی تخمدان

منم تنبلی دارم منتها خفیف بادارو که قابله درمانه عزیز من فولیکولم  درحد 4و6و حتی 1بود دارو خوردم فولیکولم خوب شده ولی نمیگیره 😕الان ماه دومه که تو اقدامم فورٲ خسته شدم البته شنیدم عسل وسیاه دونه م خیلی خوبه هر روز ناشتا امتحان کن گلم

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊