2777
2789
عنوان

کاش چشمام رو ببندم برم ده سال دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 23 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور نیستی؟ ازدواج کردی؟ سر کار رفتی؟ دانشگاه رفتی؟ اونهایی که توی خونه هستن رفتن؟ بیرونت کردن؟ ...

مجردم  

اوضاع خونمون زیاد خوب نیس 

ده سال دیگه دانشگاهم رو تموم کردم 

سرکار میرم و دغدغه های الآنم دیگه وجود ندارن 

تکلیفم روشنه حداقل

آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️  تو بدویی من بشینم، بازم نمی‌رسی چون ذاتت خرابه.💙🌌                   
برای غمت چه کمکی از دست ما برمیاد؟

هیچی خواهری هیچی😢❤️

آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️  تو بدویی من بشینم، بازم نمی‌رسی چون ذاتت خرابه.💙🌌                   
دوست دارم یکم عقب برم اشتباهاتمو جبران کنم ولی اگه نتونستم جبران کنم دوست داشتم چند ماه ب یه خواب ...

😢💔

مجردم   اوضاع خونمون زیاد خوب نیس  ده سال دیگه دانشگاهم رو تموم کردم  سرکار میرم و ...

چشم بهم بزنی ده سال که هیچی بیست سال هم میگذره

ادمها به امید زنده ان 

ولی توصیه ام بهت اینه که نیمه پر لیوان رو ببین و امیدت رو حتی اگر به ده سال آینده باشه هرگز از دست نده🙏😘

چشم بهم بزنی ده سال که هیچی بیست سال هم میگذره ادمها به امید زنده ان  ولی توصیه ام بهت اینه ک ...

منم الان فقط و فقط به امید آینده زندم وگرنه نفس خودم رو خیلی وقت پیش قطع کرده بودم