2821
2789
عنوان

قدم ۱۶۴ عه.....

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 30 پست
خیلیم خوبه بغلی هسی کاش منم قدم اندازه تو بود🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

چندییی

تردید نکن که نوری هست🌝🍀                                    تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!
منم ۱۵ سالمه ۱۶۵ نه بابا این قد خیلی نرماله

عع پس اون بلند بود😂

تردید نکن که نوری هست🌝🍀                                    تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

متوسط و عالیی  من خودم بیس و دو سالمه ۱۵۷ عم

و اضافه میکنم دختر یکی از فامیل هامون

۱۳ سالشه و قدش ۱۶۵ عه

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
بیخیال  ۲۳سالمه ۱۵۹قدم با اینکه تو زندگی خیلی دغدغه دارم هیچ وقت اصلا به قدم فکر نکردم

منم ولی خو تعجب کردم این دختررو دیدمم 

۱۷۴🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اصلا قدمو دوست ندارم بدم میاد استخون بندی بدنمم هم درشته کاش ریزه میزه بودم🚶🏻 ...

خیلی خوبههه کک 

۱۶۷بلند حساب میشه یا کوتاه؟🥲🤝🏿 ۱۵سالمه بازم رشد دارم؟ و اینکه با وزن۶۵یکم چاقم بنظرم ارع؟

بلنددددددی تازه قد هم میکشییی 

ربطی به وزن نداره 

همه میگن خوبه ولی خب خودم دوست ندارم😂 همه میگن نگو خدا قهرش میگیره😂 تنها دلخوشیم اینه هیکلم خوبه ...

😍😍نگووو پس قدت خیلی خوبهه😂

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز