god_wants_it مدیر استارتر عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 737 عنوان خیلی میترسم 122 بازدید | 11 پست از آینده ی خودم و خونوادم. میترسم همه چی اونجور که باید پیش نره. دلهره تمام وجودمو گرفته، انگار کوچیک ترین مشکل کل وجودمو بهم میریزه. بچه ها چیکار کنم؟ انگار راه حل هیچ کدوم از مشکلاتم دست خودم نیست.فقط خدا میتونه درستش کنه😔 ♡ God wants it ♡ 1401/10/20 | 20:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahram882 عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 34754 خیلی استرسی هستی اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
god_wants_it مدیر استارتر عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 737 خیلی استرسی هستی آره جدیدا. سریع بهم میریزم. وقتی نمیتونم مشکلی رو خودم حل کنم این شکلی میشم😞 ♡ God wants it ♡
zahram882 عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 34754 آره جدیدا. سریع بهم میریزم. وقتی نمیتونم مشکلی رو خودم حل کنم این شکلی میشم😞 کسی رو نداری راهنماییت کنه؟ اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
استاتر عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 803 با ترسیدن چیزی رو تا حالا درست کردی ؟باید یاد بگیری قوی باشی عین یه بید بلند بادهای موافق و مخالف چه بخوای چه نخوای میان و بهت میخورن و تکونت میدنتو ریشه ت رو بچسب و بدون که همه چی میگذره .. هرچه تبر زدی مرا ..خشک نشد..جوانه شد..
god_wants_it مدیر استارتر عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 737 کسی رو نداری راهنماییت کنه؟ دارم، به مشاور هم مراجعه کردم. ولی انگار تاثیری نداره. از وقتی وارد دانشگاه شدم بد تر شدم. ♡ God wants it ♡
zahram882 عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 34754 دارم، به مشاور هم مراجعه کردم. ولی انگار تاثیری نداره. از وقتی وارد دانشگاه شدم بد تر شدم. منظورم کسیه ک بتونی بهش تکیه کنی اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
god_wants_it مدیر استارتر عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 737 منظورم کسیه ک بتونی بهش تکیه کنی نه فکر کنم😅ولی اگه کسی هم باشه نمیتونه مشکلات اطرافیانمو حل کنه. مسائل اطرافیانم از مشکلات خودم بیشتر اذیتم میکنه. نمیتونمم بی تفاوت باشم. ♡ God wants it ♡
zahram882 عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 34754 نه فکر کنم😅 ولی اگه کسی هم باشه نمیتونه مشکلات اطرافیانمو حل کنه. مسائل اطرافیانم از مشکلات خودم ... این اشتباه خودته خودت باید مهم ترین خودت باشی اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
god_wants_it مدیر استارتر عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 737 این اشتباه خودته خودت باید مهم ترین خودت باشی آخه مشکلات اطرافیانم غیر مستقیم رو من اثر میذاره😔 ♡ God wants it ♡
zahram882 عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 34754 آخه مشکلات اطرافیانم غیر مستقیم رو من اثر میذاره😔 باید سعی کنی روت تاثیر نذاره اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
god_wants_it مدیر استارتر عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 737 باید سعی کنی روت تاثیر نذاره تمام سعیمو میکنم 🙏🏻❤️ ♡ God wants it ♡