2777
2789
عنوان

به مادر شوهرم چی بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1040 بازدید | 48 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم این اتفاق افتاد برام. دختر عمم و زن عموم و دختر خالم عین یخچال و لباسشویی منو گرفتن 😑😑

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

بهش بگو این مدل مدل به سبک خونه شما نمیخوره خیلی بهتر از این به خونتون میاد اگه میخواید یه کوچولو فکراتونو بکنید شاید نظرتون عوض شد.

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

بگو من یک بلوز مثل من داشته باشه  دیگه اون بلوز رو نمیپوشم بعد بلند لخند و حرف رو عوض کن  ...

بخاد بندازه رو دور لجبازی با سیاست زبون میریزه و قفلی میزنه

من باید زبون بریزم بیشتر رو پدرشوهرم کار کنم ی چیزایی از سلیقه پدرشوهرم دستم اومده میدونم تخت شو میخاد اونجاام ک تخت شو دارن 

خداشاهده خوووون بپا میکنم اگه اونو برداره😂

یه رنگ دیگشو بگو برداره لااقل

خانوم گفته زرشکی میخاد من نبودم حالا باشوهرم حرف زده شوهرمم گفته اینجوری ک نمیشه باید بری اونجا رنگاشو انتخاب کنی فاکتور بزنه و فلان و بیسار ک بپیچونتش اونم برگشته گقته اره راس میگی فردا  پس فردا بریم....داستان دارم حالا حالاهااا😂

خب گلم تو  ام اونو سفارش بده براش و برا خودت ی مبل زیباتر انتخاب کن اگر گف عوض کردی چرا بگو ببخ ...

گشتم نبود اونی ک هم قیمت مناسب باشه هم ب سلیقم باشه...بعد چن وقت اینور اونور اینو پیدا کردم

فوقش اینه بهش میگم بااینکه ی ماه دنبال مبل بودم و آخر سرم ازبن خوشم اومده بااینحال اگه تو کنتر نمیکشی من کنار میکشم...فککنم این تیر آخر جوابگو باشه😂🤦🏻‍♀️

عزیزم مبارکت باشه ولی این مبل ها پایه های محکمی ندارن من از نزدیک دیدم 

قربونت برم

چون پایه جاکفشیو میز تلوزیونمون این بود ست کردیم

اتفاقا دیشب ب این فک میکردم ک از وسطشم ی پایه بزنه محکم تر بشه...حواسمون نبود بگیم اونجا تو فاکتور بزنه

خب واسه اونا هم بخرید... من بودم مشکلی نداشتم، خیلی وقتا چیزی خوب و مناسب باشه به بقیه هم پیشنهاد م ...

خب عزیزم ما میگیم بیا میبریمت همون تولیدی منتها این همه مدل اونجا هس ک قیمتشون مناسبه خوشگلم هستن یکی ازونارو بردار اینی ک من برداشتمو برندار😐