2777
2789
عنوان

به مادر شوهرم چی بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1040 بازدید | 48 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو من بر اساس طرح خونہ انتخاب کردم وگرنہ انتخابم قطعا اونا بودہ

من میگم میتونممم خودمو بزنم ب بیخیالی بگم سلیقمو همه میپسندن دیگه عادیه!😐😂چون میدونم میگن بهم مبلاتون شبیه همه هرکیم نگه جاریم میگه😂

هم اینکه میتونم اون رومو نشون بدم بهشون بفهمونم خوشم نمیاد مبلامون یکی باشه

ل نظرت کرومش عاقلانه تره؟

شما بودی چیکار میکردی

بگو من یک بلوز مثل من داشته باشه  دیگه اون بلوز رو نمیپوشم بعد بلند لخند و حرف رو عوض کن  ...

بلند بلند خندیدن خیلی خوب اومدی😂👋

لایک نکنننننن🦖، اگ تو یه تاپیک دیگ بات بحث کردم ولی تو یه تاپیک دیگ بات مهربون بودم بدون اسم کاربریا یادم نمیمونه وگرنه من هنوزم ازت بدم میان عن خانوم فضول😒🔫🔫      کاربر نی نی سایتی عزیز: حس ششم و زهرمااااار حس ششم و مرضضضض       چالش ناشناس، حرفی سخنی بوگو : https://harfeto.timefriend.net/16728622879540

ولی به نظرم اینایی که انتخاب کردی بزار مادرشوهرت برداره. 

به نظرم زیاد قشنگ نیست.

مدل های بهتر هم هست.

اینها چون پشتشون کوتاهه ، آدم برای مدت طولانی روش بشینه اذیت میشه.

چون مادرم خریده ، دقیقا سه نفرش همین شکلیه ، پشتش کوتاهه ، مدت طولانی میشینی گردن و کمر اذیت میشه. ولی تک نفره ها پشتش بلنده ، خیلی راحته.

دیگه خود دانی .

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣