2777
2789

قارچو بذار یکم سرخ شن بعد که آبش کشیده شد تخم مرغ بشکن روش یکم بعدم هرچقد دوس داری پنیر بریز در تابه رو بذار پنیره آب شه

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚

قارچو بعدازشستن وخوردکردن داخل تابه بریز شعله روزیادکن اب نیاندازه روغن بریز یکم‌نرم شد وهنوز ابداربود تخم مرغ دریه کاسه همزده بهش اضافه کن وقتی درحال بستن هست پنیرو واویشن  نمک و فلفل بزن درتابه رو ببند تا پنیرها ابشن 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون مرسی دستتون دردنکنه 

نوش جونت یادت باشه قارچو داری سرخ میکنی از اولش نوک قاشق ابلیمو بزن تا قارچها سیاه نشن از قاشق فلزی هم استفاده نکن این دونکته رو اشپزی تلوزیون گفته واسه اینکه قارچها تغییررنگ‌ندن 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
من تاحالا نخوردم  خوشمزه هست؟ باید با  نون  بخوریم؟

بله بانون داغ وتازه محشره واینکه زیادی سرخ نشه که خشک باشه یکم لطیف وابدارباشه لذیذومقوی