2777
2789

هی گفتن اسکرین بذار هی گفتید دروغ میگی هی میگید داستانه 

باور نمیکنید ولش کنید برید بیرون اونموقع حتی پربازدید هم نمیشه طرف 

واقعا که متاسفم براتون شاید طرف دردی داره رو اورده اینجا شما هم اینجوری میکنید

کدوم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه هیچ درکی ندارن استارتر هم هی قسم و ایه و اسکرین و عکس باز باور ندارن این بجای دلداریشونه 

البیته خیلیاشونم همدردی کردن دمشونم گرم 

میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙

هرکی باور کرده مریضه

اخه ادم داره میره تعقیب شوهرش  ریلکس تو نی نی سایت داره بره ما توضیح میده  همزمان

الان رسیدیم

الان اومدن

رفتن تو خونه

اومدن بیرون

شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا  میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر  خیلی پایین تره   درو که وا کنی  ❤️خدا❤️ پشت دره.....   برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه میدی   خداوند فرمودند با زبانی دعا کنید که با آن گناه نکرده باشید   از دیگران بخواهید برایتان دعا کنند  زیرا با زبان آن ها گناه نکرده اید     با خوشحالی دیگران خوشحال شو نوبت تو هم میرسه😍😉      او که در شش ماهگی باب الحوائج میشود  گر رسد سن عمو حتما قیامت میکند      اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش

خیلی هامون نیاز داشتیم به گوش شنوا ولی از ترس همین قضاوت شدنا ریختیم تو خودمون و غمباد گرفتیم

تو دختری هستی که می‌تونی با ذهنی آسیب دیده رویا ببینی،تو لایق دنیا و تمام گنجینه های آن هستی💕
همون که شوهرش خیانت کاره میگفتن دروغ میگی 😐😐

اخرش چیشد چرا قفل کرده 

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
هرکی باور کرده مریضه اخه ادم داره میره تعقیب شوهرش  ریلکس تو نی نی سایت داره بره ما توضیح م ...

من بدترین شرایط زندگیم رو اورده بودم به رمان خوندن، گوشی که چیزی نیست من روزایی رو گذروندم که از ذهنتون نمیگذره فقط برای اینکه زمان بگذره و از استرس دردم کم شه