2777
2789

آره

پایه دوازدهم سخته بیشتر 

شکرگزار باش به خاطر داشتن چیزایی که شاید دست کم بگیری مثل تن سالمت، خانوادت، سقف رو سرت وخیلی چیزای دیگه... بیاید به همدیگه انرژی مثبت بدیم و حال همو خوب کنیم (درسته این دنیا داره روز به روز ترسناک تر میشه ولی چاره ای نیست باید زندگی کرد دیگه 🌱🙂) واینکه لطفا برای رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی؟(بفرس دیگه خسیس بازی درنیار😐😂) درضمن بنده یک عدد کیدرامر و کیپاپر هستم 🤭        

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای من سخت بود

ولی بعدش دوست داشتنی ترین و راحت ترین فصل شد برام اینقدر ازش سوال حل کردم

چون روز دیگر آید روحم جان سبزه هاست ... خورشید جاودان آزادی نور آسمان ماست ... سوگند به خون همرهانم سوگند به اشک مادران ... هرگز به تیغشان نمیرد فریاد جاودان ما🕊️✌️
برای من سخت بود ولی بعدش دوست داشتنی ترین و راحت ترین فصل شد برام اینقدر ازش سوال حل کردم

توی زیست تست معتبر کمه اکثرا میخان برای رو کم کنی تست من درآوردی بگن ،خیلی سخته اون قسمت انتقال فعال و غشا 

ببخشید ی سوال شما تست کنکور از کجا میخونی من احساس میکنم تست بیخودی زیاده یعنی من درآوردی خیلی زیاده ...

کتاب تست خیلی سبز از همشون بهتره به نظرم 

ولی من جدیدا همون تستای خود کنکور رو بررسی میکنم 

شکرگزار باش به خاطر داشتن چیزایی که شاید دست کم بگیری مثل تن سالمت، خانوادت، سقف رو سرت وخیلی چیزای دیگه... بیاید به همدیگه انرژی مثبت بدیم و حال همو خوب کنیم (درسته این دنیا داره روز به روز ترسناک تر میشه ولی چاره ای نیست باید زندگی کرد دیگه 🌱🙂) واینکه لطفا برای رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی؟(بفرس دیگه خسیس بازی درنیار😐😂) درضمن بنده یک عدد کیدرامر و کیپاپر هستم 🤭        
کلا برای تست بنظر زیست دهم یکم گیر داره ولی دوازدهمو اگ بفهمی راخت تر میشه تستاشو زد..خب خوبه تست می ...

ببین منظورم اینه این طراح های متفرقه برای رقابت با هم هر چرت و پرتی رو سوال میدن بدتر نامفهوم میکن زیست رو به نظرم نباید از هر منبعی تست خوند