2777
2789
عنوان

حس می کنم شوهرم

426 بازدید | 26 پست

حس می کنم شوهرم رو دیگه دوست ندارم ما ۵ساله ازدواج کردم دخترم ۵ماهه ش حس می کنم دیگه رابطه مون دیگه مثل قبل نیست مثل قبل یعنی قبل به دنیا امدن دخترمون ما خیلی خوب بودیم چرا دروغ بگم بحث و دعوا داشتیم ولی خوب بودیم الان یه جوریی شدیم اون انگار دنبال اینکه ازم ایراد بگیره هی می گه اخلاقش بده و از این حرفا وقتی بحثمون می شه اون به من حرف می زنه ولی اگه من همون حرفا رو بهش بزنم قیامت می کنه  برای این کارش هم دلیل قانع کننده ایی نداره انتظار داره من همیشه ساکت و صبور باشم ولی من از بس کوتاه امدم حس می کنم داره در حقم بی انصافی می شه دیگه نمی خوام کوتاه بیام

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بعد بچه زندگی کلا فرق میکنه

تاحالا شده واسه حفظ شرایطی ک ازش متنفری بجنگی؟؟؟؟                      دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                              منم دیگه بیدارش نکردم🤷‍♀️.              ب قول تتلوی عزیز بحث لیاقته قورباغه رو تو تشت طلام بزاری باز میپره تو مرداب.                            تو نخواستی ک عوض شی هر کاری کنم‌همینی واسم آرامش نذاشتی و خب این درد کمی نیست.             بیخودی گردن من نندازمن وانمود کردم دردم نیومد،اما درد پیرم کرد...               فقط اونجا که شادمهر میگه:منو دوست داشت ولی هربار خلافش اتفاق افتاد،اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر ک نشون میداد.

راه حل همه چی حرف زدنع . باهم حرف بزنید و حس هاتون رو بهم بیان کنید . نمیگم چشماتونو به عیب ها ببندید . اتفاقا روش فکر کنید ریشه یابی کنید و مشکلاتتون رو حل کنید . اگر خودتون نمیتونید از مشاور کمک بگیرید . الان دخترتون 5 ماهشه . یا طلاق میگیرید اون بچه هم از نوزادی با پدر و مادر جدا بزرگ میشه یا سرد میشید و محبت نمیبیه

یا بهتر میشه  یا بدتر

اصولا قبول وضعیت جدید برا هردو طرف سخت تره

تاحالا شده واسه حفظ شرایطی ک ازش متنفری بجنگی؟؟؟؟                      دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                              منم دیگه بیدارش نکردم🤷‍♀️.              ب قول تتلوی عزیز بحث لیاقته قورباغه رو تو تشت طلام بزاری باز میپره تو مرداب.                            تو نخواستی ک عوض شی هر کاری کنم‌همینی واسم آرامش نذاشتی و خب این درد کمی نیست.             بیخودی گردن من نندازمن وانمود کردم دردم نیومد،اما درد پیرم کرد...               فقط اونجا که شادمهر میگه:منو دوست داشت ولی هربار خلافش اتفاق افتاد،اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر ک نشون میداد.
رابطه میخواد زیاد  فقط لوندی میخواد  ولی توجه نداره که تو درک و کمک میخوای

خدا رو خوش نمیاد خیلی کمکم می کنه هم کار خونه هم بچه ولی اخلاقش عوض شده اره رابطه مون خیلی کم شده

بعد بچه که میگن مهر زن بیشتر تو دل مرد فرو میره

البته مردای واقعی نه هر خاله زنک نامردی

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😊
بعد بچه زندگی کلا فرق میکنه

پس چرا برای ما فرقی نکرد با قبلش؟ 

یعنی چطور میشه واسه بعضی ها که گفتید؟

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
پس چرا برای ما فرقی نکرد با قبلش؟  یعنی چطور میشه واسه بعضی ها که گفتید؟

پدر شدن یا حتی مادر شدن مسئولیت کمی نیست هر ادمیم باادم دیگه فرق داره بعضیا یخته وضعیت جدیدشون 

پس چرا برای ما فرقی نکرد با قبلش؟  یعنی چطور میشه واسه بعضی ها که گفتید؟

دیگه مثل قبل مرکز توجه ش نیستم قبلا می امد اول من رو بوس می کرد الان اول دخترمون بعدش من دیگه زیاد با هم بیرون نمیریم بهم ابراز علاقه نمی کنه البته قبلا هم اهل حرف زدن نبود ولی تو عمل نشون میداد الان اونم نه

خدا رو خوش نمیاد خیلی کمکم می کنه هم کار خونه هم بچه ولی اخلاقش عوض شده اره رابطه مون خیلی کم شده

خب دستش درد نکنه 

تو سرد شدی تو رابطه بخاطر شیردهی 

بیشتر ب خودت ویتامینات برس رابطتو زیاد کن خودت زیاد پیش قدم شو 

بچه رو زود بخوابون سیرش کن شبا قبل خواب 

ب شوهرت توجه کن