چرا اکثر خانومایی ک تو نینیسایتن تو سن خیلی پایین ازدواج کردن؟
من میبینم دختر 17، 18 ساله میاد از مشکلات زناشوییش میگه واقعا برام عجیبه
بُــــــگذار سر به سینه ی من تا که بشنوی
آهنگ اشتیاق دلی دردمند را
شاید ک بیش از این مپسندی به کار عشق
آزار این رمیده ی سر در کمند را
بُــگذار سر به سینه ی من، تا بگویمت
اندوه چیست، عشق کدامست؟ غم کجاست؟
بُــــــگذار تا بگویمت این مرغ خسته جان
عمریست در هوای تو از آشیان جداست
اتفاقا بحث خوب و به جایی بود ارغوان جان..یادمه من راهنمایی بودم تو شهر ما انگشت شمار بودن دخترایی که سیزده یا چارده سالگی ازدواج میکردن.الان طوری شده که به دختر20ساله به چشم ترشیده نگاه میکنن.
منم خودم 13 و14 سالکی رو مناسب ازدواج نمیدونم ولی 19 و20 سالگی مناسبه باز اونم بستگی به طرف داره یکی میبینه 20 سالشه عاقله یکی نه 30 سالشه هنوز بچه هست
سما جون درسته واقعا فساد زیاده اما عده ی کمیم هستن ک بعد ازدواج بازم خیانت نمیکنن راه حل خوبیه اما در کنارش درصد طلاق و خیانت هم زیاد شده واقعا آدم دلش میگیره
سما اصلاً باهات موافق نیستم، چاره جامعه زود ازدواج کردننیست دختری که انقد سر به هواس که ١٤ سالگی از ترس انحراف بخوان شوهرش بدن مطمئن باش تو زندگیش یه جور دیگه ای گند بالا میاره چون همون یه ذره کنترل پدر و مادرهم از روش برداشته میشه از اول باید بچه رو درست و سالم بار آورد باید بفهمه تا دانشگاه نرفته حتی نباید حرف این چیزا رو بزنه
عزیزم منم موافق نیستم که به دلیل مثلا کشیده نشدن به راه غلط ازدواج کنن گفتم دلیلش میتونه این باشه که زود شوهرشون میدن
اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند..... من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
الان مثله قدیم نیست که یه جیز عادی باشه ازدواج بچه 13 و14 ساله تا یکی دخترش و این سن شوهر بده میگن حتما دختره یه غلطی کرده.من اولین کسی توی فامیلمون هستم که 20 سالگی ازدواج کردم همه بالای 24 سالگی بوده
من ازدواجم کاملا سنتی بود یعنی مادر شوهرم منو تو یه مجلسی دید و پسندید و اومدن خواستگاری با همسرم که اشنا شدیم تو جلسه ی اول مهرش به دلم افتاد و گفتم این اقا رو پسندیدم و ایشون هم منو پسندیده بودن یعنی اصلا زور و اجباری نبود تازه خواستگار اولم هم نبود که هول کنم و بی تجربه باشم در ضمن فقیر هم نبودیم تعداد بچه های خانواده هم زیاد نبود فقط منم و خواهرم که هشت سال از من کوچیکتره والا من تعریف از خودم نمیکنم ولی تا اون سن واقعا یه دوست پسر هم نداشتم کلا خواست خودم بود و اینکه همسرم از نظر شرایط ازدواج کامل بودن
اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند..... من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
راستی ما تو ده کوره زندگی نمیکنیم اصفهان هستیم اصفهان هم شهر کوچیکی نیست
کلا اینا رو گفتم که فکر نکنید همش زور و اجبار یه خانوادس یا فرهنگ نه من دختر عمه و پسر عمه بزرگتر از خودم زیاد دارم که ازدواج نکردن حتی عموی خودم که ۳۵سال رو رد کرده هنوز ازدواج نکردن میگن زوده براش ولی فامیل طرف مادریم همین حدودا ازدواج کردن اکثرا