2777
2789
عنوان

واقعا چرا...

| مشاهده متن کامل بحث + 25 بازدید | 59 پست
ارغوان جون منم به شخص شما نمیگم کلا من ازدواج کردم همه میگفتن چه زود و فلان میشه و به مشکل میخوری ولی بعد تمام فامیل دختراشون رو تو سن من یکی دوسال پایین و بالاتر شوهر دادن
اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
ارغوان جون منم به شخص شما نمیگم کلا من ازدواج کردم همه میگفتن چه زود و فلان میشه و به مشکل میخوری ولی بعد تمام فامیل دختراشون رو تو سن من یکی دوسال پایین و بالاتر شوهر دادن
اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها بهم توهین نکنیم و جبهه نگیریم خیلی منطقی بحرفین شاید ما اشتباه میکنیم
بُــــــگذار سر به سینه ی من تا که بشنوی آهنگ اشتیاق دلی دردمند را شاید ک بیش از این مپسندی به کار عشق آزار این رمیده ی سر در کمند را بُــگذار سر به سینه ی من، تا بگویمت اندوه چیست، عشق کدامست؟ غم کجاست؟ بُــــــگذار تا بگویمت این مرغ خسته جان عمریست در هوای تو از آشیان جداست
کلا ازدواج تو سن خیلی پایین خیلی مرسوم شده مثل زمان قدیم برام این سواله ک دلیل اصلیش چیه؟
بُــــــگذار سر به سینه ی من تا که بشنوی آهنگ اشتیاق دلی دردمند را شاید ک بیش از این مپسندی به کار عشق آزار این رمیده ی سر در کمند را بُــگذار سر به سینه ی من، تا بگویمت اندوه چیست، عشق کدامست؟ غم کجاست؟ بُــــــگذار تا بگویمت این مرغ خسته جان عمریست در هوای تو از آشیان جداست
خوب چرا فک میکنیم تصمیمی که ما واسه ازدواجمون و سنش گرفتیم درست ترینه و کسی که اینکارو نکرده پس راه غلطیو انتخاب کرده؟ دوستان یکی دلش خواسته و شرایطشو داشته و موفقم شده تو سن پایین یکیم همه ی این موارد تو سن بالا براش پیش اومده هیچ کدومم اشتباه نکردن
ببین من و تو ما شدیم رفت...توی 👈❤👉 هم جا شدیم رفت...😉
گیلدا جون خداروشکرررر ایشالا همیشه خوشحال و خوشبخت باشین
عزیزم منم بحثم دختر ۱۳ساله نیست منم سیزده سالگی ازدواج نکردم ۱۷سالم بود کلا به درک طرف از زندگی بستگی داره ۱۳سال واقعا زوده ولی دختر ۱۷،۱۸ساله ای که به بلوغ ذهنی رسیده باشه چرا که نه خداروشکر من از زندگیم کاملا راضیم اگه برگردم عقب بازم همین راه رو میرم چون احساس ارامش دارم
من با توت فرنگی موافقم.دختر سیزده ساله هنوز بع بلوغ فکری نرسیده..هرچی گفت که نباید بزرگترا انجام بدن..حرف یه عمر زندگیه.دختر عمه من دخترشو تو همین سن شوهر داد.الان چارده ساله شه داره طلاق میگیره
چقدر خوب ک همتون حس خوبی دارین واقعا این مهمه انشالااااا هرروز بیشتر از دیروز احساس خوشبختی کنید دوست جونام
امیدوارم تاپیکم باعث رنجش خاطرتون نشده باشه اما واقعا برام سوال بود
خوب بعضی جاها رسمه بعضی ها هم مثه من خودشون میپسندن و اصرار دارن بعدم واقعا جامعه داره به فساد کشیده میشه چه چیزا که راجع به همین دختر های ۱۳ساله با پسر بچه های ۱۴،۱۵ساله که اصلا به حسابشون نمیاریم میشنویم شاخ در میاریم شاید خانواده ها فکر میکنن واسه حفظ بچه هاشون شوهرش بدن و زود ازدواج کنه به خلاف کشیده نشه بهتره