2777
2789
عنوان

ف ال وتعجب من😂

372 بازدید | 32 پست

من ب اصراریه دوستام یکیومعرفی کردک گفت ف ال میگیره واینا منم قبول نداشتم دوستم گف پولشو میدم اول من بگیره راضی نبودی نده درکمال ناباوری چیزایی این ب من گفت ک من ب دوستمم نگفته بودم

فک نمیکردم ف ال واقعی باشه😂

خیلی درست میگفت ودقیق🤪

میترسم هی میگم دوربین داره نکنه ن زندگیم😂😂😂😂

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از اینده هم گفت یا فقط حال؟  اخه فالگیرا معمولا حال رو فقط درست میگن

اره اینده هم‌گفت نمیدونم ازکجا گفت ولی خیلی دقیق بود

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
ف‌ال با چی گرفت و چقد گرفت ازتون

‌تا روت گرفت ۲۰۰ هزار🥲😮‍💨😭

مگ از ایندت خبر داری ک میگی دقیق گفت خیلی

ازگذشتم وحالم ک دارم😂

اره اینده هم‌گفت نمیدونم ازکجا گفت ولی خیلی دقیق بود

برا منم رفتیم با دختر عموم برا منو راست گفت اینده رو حتی پسرمم گفت اما دختر عموم نه

تاحالا شده واسه حفظ شرایطی ک ازش متنفری بجنگی؟؟؟؟                      دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                              منم دیگه بیدارش نکردم🤷‍♀️.              ب قول تتلوی عزیز بحث لیاقته قورباغه رو تو تشت طلام بزاری باز میپره تو مرداب.                            تو نخواستی ک عوض شی هر کاری کنم‌همینی واسم آرامش نذاشتی و خب این درد کمی نیست.             بیخودی گردن من نندازمن وانمود کردم دردم نیومد،اما درد پیرم کرد...               فقط اونجا که شادمهر میگه:منو دوست داشت ولی هربار خلافش اتفاق افتاد،اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر ک نشون میداد.
خوب تبلیغ کردی😂😂😂

شماتازه واردا چرا اینجورین خدایی

قدیماچقد خوب بودسابت الکی قضاوت نمیکردیم الان من گفتم بیاین بگم کی بووه؟اصلا معرفی کردم؟

شماره ای پیجی نداره

پیج داره ولی نمیدم ک تبلیغ نگن کردی