2777
2789
عنوان

یادش رفته سالگرد ازدوجمونه

353 بازدید | 28 پست

سلام دوستان

من همیشه قبل از مناسبتا تو خونه حرفشو میزنم شوهرمم خب یادش میاد و هدیه میخره برام،امروز سالگرد ازدواجمونه من هیچی نگفتم اونم بنظرم یادش رفته،عصری میخام برم براش ی هدیه بهرم ک شب از سرکار اومد بهش بدم

بنظرتون خجالت زده میشه!؟یا منم چیزی نخرم ک خجالت زده نشه🙄🙄الان چکار کنم بنظرتون بهتره؟!

فک کن قراره سورپرایز بشی 

گاهی خداهمه پنجره ها را می‌بندد،وهمه ی درهارا قفل میکند،مطمعن باش آن بیرون هوا  طوفانیست،وخدا در حال مراقبت از توست .🫀(کاربر قدیمی که طی عوامل متعددی ترکیدم)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو بخر ک بدونه یادت نرفته

و اگه خودش نخریدع خجالت بکشه 

ولی تو نیستی وُ شِعرَم؛آسِمونش،ماه نداره.                           از اَشک یاس کوچه ها؛تا چشم کور از گریه ها.                       با یادِ عَطر تو زنده ان؛تاباز برگردی به خونه.

هدیه نخر یه جعبه شرینی بخر خوش باشید

من مرد متاهل و سن بالام این پنجمین کاربری که میزنم از سال 97 نی نی سایت میام خدا رو شکر مشکلی هم ندارم بیشتر جهت سرگرمی میام اگر کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم چهار تا کاربری قبلیم هم فقط بخاطر دلسوزی و دفاع از حق تعلیق شده هیچ وقت بخودم جسارت مزاحمت و توهین به کسی رو نمیدم به امید روزهای بهتر و سربلندی همه ایرانیان بخصوص خانم ها از جمله خانمم و دخترم
مردای الان خجالت زده میشن به نظرت؟ تازه تهش دعواتم میکنن میگن چرا بمن نگفتی    

نه خدایی میدونم ک خجالت زده میشه باشناختی ک ازش دارم

دلم میسوزه گناه داره شرمنده میشه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

تو بخر ک بدونه یادت نرفته و اگه خودش نخریدع خجالت بکشه 

واقعا واسه یه کادو سالگرد ازدواج شوهرشو خجالت زده بکنه؟اصلا مگه خجالت داره هدیه نخریدن 🥺

دختر چشم آبیِ من...آسمان به اعتبار چشمان توزیباست...🫂💙🧿
واقعا واسه یه کادو سالگرد ازدواج شوهرشو خجالت زده بکنه؟اصلا مگه خجالت داره هدیه نخریدن 🥺

واسه هدیه نخریدن نه 

واسه اینکه یادش رفته

ولی تو نیستی وُ شِعرَم؛آسِمونش،ماه نداره.                           از اَشک یاس کوچه ها؛تا چشم کور از گریه ها.                       با یادِ عَطر تو زنده ان؛تاباز برگردی به خونه.