2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بچه ها برید تاپیک قرص پرانول اونجا اومده توضیح داده 

داداش وپدرش رفتن دم خونه دختره به مادرش گفتن 

دختره قسم خورده شوهراسی گفته خانومم مریضی شدید داره ام اس نمیتونه تکون بخوره بعدم رفتن پیش پدرشوهزش حالا قراره ساعت چهار پدرشوهرش بیاد باهاش بحرفه

🌺☝️دونه صلوات برای کارمون درست شه مهمونم کن خدا عوضشو بهت بده🌺خدایا برام معجزه کن بهت ایمان دارم چون معجزه تو دیدم🌺خدایا توکلم وامیدم به توست🌺کاربر جدید نیستم فحش دادم نی نی یار ۳منوترکوند🤪😢😢😢
@آرزوی_عروسک_پارچه_ای     بیا گلم آگاه کن بچه ها رو

بچه ها ایشون نیست 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
@آرزوی_عروسک_پارچه_ای    

این نیست کاربریش 

ارزو_عروسک_پارچه

🌺☝️دونه صلوات برای کارمون درست شه مهمونم کن خدا عوضشو بهت بده🌺خدایا برام معجزه کن بهت ایمان دارم چون معجزه تو دیدم🌺خدایا توکلم وامیدم به توست🌺کاربر جدید نیستم فحش دادم نی نی یار ۳منوترکوند🤪😢😢😢
بچه ها برید تاپیک قرص پرانول اونجا اومده توضیح داده  داداش وپدرش رفتن دم خونه دختره به مادرش گ ...

عه مرسی 😅

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
کی ام اس داره

شوهراسی به زن صیغه ایش گفته که زنم ام اس شدید داره نمیتونه تکون بخوره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز