2777
2789
عنوان

عروسی

106 بازدید | 9 پست

بچه ها من عروسیم نزدیکه دستمونم تنگه تو یه سری خرجا صرفه جویی کردیم شوهرمم کارگره همرو خودش خرج کرده.خوانوادم همه ی چیزای گرون و لاکچری انتخاب میکنن میگم باید فشار بیاری به شوهرت برات انجام بده.میگه اگه انجام ندی تو سری خور میشی حتی باهام دعوا میکنن.شوهرم خیلی کار میکنه میگه من نمیتونم اینهمه خرج کنم تا دسترسم میتونم.ولی خانوادم اصرار دارن چیزی که میگن و عمل کنم دارم دیوونه میشم بینشون.😔😔

با مهربونی بهشون بگین مامان(اسم شوهرتون) تمام تلاششو کرده خانوادشم بهش کمک نکردن الان یکم پول نیاز داریم اگه اجازه بدین فعلا وسیله های مهم و بخریم بعد از ازدواج ادامشو میخریم این حرفو درصورتی بزن که بدونی شوهرت واقعا بعد از ازدواج ادامه خرید هارو میکنه وگرنه اگه نخره بعد ازدواج بینشون بدتر میشه، از اون طرفم به شوهرت بگو من کنارتم و باخانوادم صحبت میکنم و.. یجور که حس کنه دل نگرانشی و هواشو داری/•

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ول کن بابا هر چی بدی اخرشم میگن خوب نبود من عروسی نگرفتم پولشم خرج خوددمون کردیم شوهرمم داشت انقدر غ ...

ما اصلا نمیخواستیم بگیریم شوهرم تاهمینجارم قرض و قوله کرد فقط واسه اینکه‌به دلم نمونه برام یه جشن ساده بگیره که غصشو نخورم اصلا درکمون نمیکنن.من دارم اشتباه میکنم یعنی؟؟

با مهربونی بهشون بگین مامان(اسم شوهرتون) تمام تلاششو کرده خانوادشم بهش کمک نکردن الان یکم پول نیاز د ...

همه چی داریم.خونمونم چیدیم حتی.کارای جشنمونم کردیم سر لباس عروس اذیتمون میکنن که باید از بیرون بگیری در صورتی که میخواستم واسه دوستم و بپوشم که جلو بیوفتیم.یا اینکه میخواستم فیلم برداریم ساده تر باشه ولی اصرار بر اینه تو عمارت باشه این چیزا

[QUOTE=268526045]همه چی داریم.خونمونم چیدیم حتی.کارای جشنمونم کردیم سر لباس عروس اذیتمون میکنن که باید از بیرون بگیری ...

خب نباید میگفتین هدف از لباس دوستتون و پوشیدن چیه، باید میگفتین ازین مدلش خیلی خوشم اومده و هیچجا پیدا نمیشه، عمارت هام مهمون بیشتر150تا قبول نمیکنن بگین شوهرم میخاد دوستاشم دعوت کنه خیلی تعدادمون زیاد میشه با یه عمارت خوب تو تهران صحبت کردیم قبول نکردن/•

نه گوش نکن شما قراره با همسرت زندگی کنی بعدا خیلی پشیمون میشی.. همون کاری که عقلت بهت میگه درسته انجام بده

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
همه چی داریم.خونمونم چیدیم حتی.کارای جشنمونم کردیم سر لباس عروس اذیتمون میکنن که باید از بیرون بگیری ...

خوب فیلمبرداری تو عمارت خیلی زیباست واقعا،ممکنه آتلیه عکاسی باشه که با هزینه ی پایین این کار رو انجام بدن عزیزم.در حد ساده هم داشته باشی هم دل خانواده ت نرم میشه هم به همسرت فشار نمیاد.از تعداد مهمونای اضافی کم کنید که به کارای دیگتون برسید.

خب فیلم تو عمارت محشر میشه ولی هزینه اش بالاس واس ما گفت ۲ مادیدیم زیاده رفتیم باغ عروس دوماد ۸۰۰ گرفت ازمون،لباسم از ۲ ب بالا هست سعی کن بهت خوش بگذره حرف بقیه رو ول کن

خنده هامون بوی بغضیو میدن ک آغشته شده تو تنفر.