2777
2789
عنوان

تو تمکین شوهرم منو محکوم کرد حالا چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 15535 بازدید | 232 پست
اونا درست شدنی نیستن من دیگه حالم ازش به هم میخوره خیلی بی خاصیت و بی چشم و روئه از گل نازک تر چیزی ...

یکم حرف گوش کن باش دختره خوب بلفی گفت چیکار کنی دیگه تو یه بار اشتباه کردی با این روانی ازدواج کردی دیگه بیشتر از این اشتباه نکن 

برای حال خوب قلبامون❤️🖤
برای طرح شکایت جدید دیر نشده فقط اینکه اثباتش کار سختیه و اینکه تا بحال سابقه ضرب و جرح داشتن یا خیر ...

نه عزیزم ولی به زور جلو خودشو گرفت که نزنه ضمنا بابامو هم میخواست بزنه که باباش نذاشت ویس دارم از دعواش

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من نمیخوام دیگه باهاش حرف بزنم دو بار تا حالا چت کردیم اون دو سه ماه اول دادگاه بازیمون بخدا دستم می ...

اصلا زن بگیره  ول کن ب اینا فک نکن  

تو تمرکزت رو جداشدن باشع 

مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶‍♀️🚬
آشنا بود برا همین 

چون آشنا بود این کارو با خودت کردی این اولین اشتباهته. یا برو پیش ی وکیل دیگ یا بگذر نفقه نداد چجوری باید تمکین کنی وقتی عقدی .ببین خیلیا حاضرن حتی پول به طرف بدن ولی جدا بشن بی دردسر جدا شو اگر طلا گرفتی پس نده

اونا درست شدنی نیستن من دیگه حالم ازش به هم میخوره خیلی بی خاصیت و بی چشم و روئه از گل نازک تر چیزی ...

ببین عزیزم خودت کلا حرفات یکی نیست با این وضع  دادگاه و ومیل هن ویر میکنه دیگه. 

نظامی باشع  حتی جزو خدمات هم باشن از لحاظ سلامت روانی پایش میشن. سینوزیت و دیسک و دندون خراب که  همه دارن😂😂. 

شماهم پا کردی تو یه کفش ول نمیکنی. میگی کارش جنوب هست و حتما چندماه یکبار میدین همدیگه رو و شاید شما زبات عشق تون متفاوت هست😂😂😂😂

کتاب 5زبان عشق رو به همه پیشنهاد می کنم 

عزیزم تاپیک رو خوندم متوجه شدم 9ماه هست نامزدی؟  در دوره نامزدی خرج کردن اصول و قواعدی داره و ...

شوخی میکنی ؟؟؟؟ بره تو زندگی که بدبخته باید مشت مشت قرص بخوره که فقط یه ساعت آرامش داشته باشه بابا طرف پارانویید داره 

برای حال خوب قلبامون❤️🖤
شوخی میکنی ؟؟؟؟ بره تو زندگی که بدبخته باید مشت مشت قرص بخوره که فقط یه ساعت آرامش داشته باشه بابا ط ...

نه چه شوخی؟ 

من تجربه زندگیمو گفتم. نمیگم که اسی هم اینکار رو کنه. انا چه طلاق بگیره و چه نگیره پیشنهاد میدم که رابطه موثر رو یاد بگیرن  خیلی خیلی کمک کننده هست 

یعنی چی خیلی لجبازم؟من چیزی نمیخوام جز اینکه یه مبلغی بده و جدا شیم، همین . آره وکیلم تازه کار و دو ...

وقتی ناشزه.

شدین همینکه چیزی نگیره طلاق بده باید راضی باشی 

وکیلت نمیدونست ناشزه.

یعنی چی .

چرا باید چیزی بده؟؟ 

مگه شما قصد طلاق ندارید؟؟ 

وقتی خودتون نمیخواید جدا بشید؟؟ 

نمی‌دونم چقدر در مورد نشوز.

میدونید ولی شرایط خوبی ندارید

هرکه شد محرم دل  در حرم یار بماند
خوب اگه تمکین کنی باید برگردی سر زندگیت.شما نمی‌خوای برگردی جدا بشو دیگه‌.یه پولی بگیر جدا شو...

اکه همین شرایط برای برادرت  پیش بیاد همین میگی؟؟ زنش قصد طلاق داشته باشه میگید پول بده طلاق بده 

نه چه شوخی؟  من تجربه زندگیمو گفتم. نمیگم که اسی هم اینکار رو کنه. انا چه طلاق بگیره و چه نگیر ...

اخه عزیزم همسره شما بیماری جدی نداشته اما معلومه خانواده اسی بیمارن بدجور چون دوستمو دیدم میدونم

برای حال خوب قلبامون❤️🖤
دوستان بنظرتون من چیکار کنم  کسی هست تجربه مشابه داشته باشه؟!

شاید حرفهای من برای شما خوشایند نباشه. اما نظر من بی طرف .چرا که نه شما را میشناسیم نه همسرتون . با جادو و طلسم نمیشه دختری را راضی به ازدواج کرد . کلمه ازدواج با طلاق کنار هم هستن . طلاق هم بخشی از زندگی .اگر چه تلخ .اگه مرد از سر تنوع و عیاشی بخواد زنشو طلاق بده چشمش کور باید تاوان بده مهریه و ... اینکه ناشزه.شدین یعنی تصمیم قطعی برای طلاق دارید . درست مهریه در هر شرایطی به زن میرسه اما نه اینکه چون شهریه کمک نکرده یا خرید نکرده حالا باید مهریه بده .؟ اون یه بله گفته شما هم گفتین . شک نکنید دوطرف مقصر هستین فقط درصد تقصیر متفاوت. اگه توافقی جدا بشید به نفع شماس