2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

431 بازدید | 26 پست

دیروز اومد خونمون دیشبم اینجا موند 

الانم داره برام تمیزکاری میکنه 

بااینکه خونمون تمیزه 

مثلا رفت تو اتاق یااینکه لباسا تمیز ومرتبن دوباره درآورد مرتبشون کرد

یخچالارو هم همینطور

کابینتا.

قفلم زده

نمیدونم چرا داره این کارارو میکنه

چندساله الان ازدواج کردم تاحالا این کارارو نکرده برام

اینکه بیادخونرو زیرورو کنه 

هم ناراحتم هم خوشحال  

پس چرا من دوست ندارم کسی غیر خودم خونمو تمیز کنه🤔🤔

کسی هست که مثل من باشه؟ 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلانم خوشم نمیاد کسی همچین کاری برام انجام بده هرچی بش میگم نکن میگه  ن من بلد نیستم بشینم & ...

جو گیر شده بنده خدا😁😁

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

پس چرا من دوست ندارم کسی غیر خودم خونمو تمیز کنه🤔🤔 سی هست که مثل من باشه؟ 

من بدم میاد کسی خونم کارامو کنه اصلا به دلم نمیشینه کاره بقیه بعده اینکه بره خودم دوباره کارایی که انجام داده رو انجام میدم

تنها کسی که ظرف شستنشو کارش به دلم میشینه مامانمه

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

وایی یه جایی مستاجر بودیم مادر شوهر همسایه اومد خونش کل خونه رو تمیز کرد بعد اومد خونه من هی دورو بر رو نگاه میکرد دلش میخواست خونه منم تمیز کنه 😝خدایی چه جونی داشت 😅

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
من بدم میاد کسی خونم کارامو کنه اصلا به دلم نمیشینه کاره بقیه بعده اینکه بره خودم دوباره کارایی که ا ...

سایه اش مستدام عزیزم🌷

سایه اش مستدام عزیزم🌷

ممنون گلم🌹

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏