2777
2789
فقط به خودش میدن البته خطش اگه ایرانسل باشه از طریق نرمافزار ایرانسل من میتونی بگیری

دوستم پرینت سیم کارت‌ شوهر خائنشو گرفت

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

فقط به خودش میدن البته خطش اگه ایرانسل باشه از طریق نرمافزار ایرانسل من میتونی بگیری

سیمکارتش به اسم مامانم هست با نرافزار در اوردم فهمیدم داره با یه خانوم حرف میزنه حالا میخوام یه چیزی دستم باشه وقتی میگم‌نزنه زیرش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره مای ایرانسل بعد ریز مکالمات بعد دانلود ولی گوشی شوهره باید دست خودش باشه که کد میاد نفهمه

چه‌طوری سیمکارتش به اسم مامانم‌هست‌اگه‌بده بره بهش میدن میخوام نفهمه‌ پیرینت در اوردم بعدا میگم‌بهش

باید بری بپرسی این دوستم سیم کارت شوهرش بنام خوده شوهره بود

چه‌طوری سیمکارتش به اسم مامانم‌هست‌اگه‌بده بره بهش میدن میخوام نفهمه‌ پیرینت در اوردم بعدا میگم‌بهش

اگه بنام مادرته که راحته با مامانت برو

آره مای ایرانسل بعد ریز مکالمات بعد دانلود ولی گوشی شوهره باید دست خودش باشه که کد میاد نفهمه

نصب کردم  شب کدش اومد زدم دیدم ولی الان که فهمیدم میدونم وقتی میگم‌میزنه‌زیرش حالا میخوام پیرینت‌باشه 

نصب کردم  شب کدش اومد زدم دیدم ولی الان که فهمیدم میدونم وقتی میگم‌میزنه‌زیرش حالا میخوام پیرین ...

عجب جونوریه پس راه حلت همون پرینته شوهر دوستمم میزد زیرش بعد پرینت رو سره بزنگاه به دادگاه نشون داد 

[QUOTE=268522022]اره به نام مامانم‌هست فقط میترسم پیرینت‌در اوردنی پیامی  چیزی براش بره [/QUOTEنه فک نکنم براش پیام بره اگه اینجوری بود دوستم بهم میگفت.چون شوهرش نمیدونست دوستم رفته پرینت گرفته

عجب جونوریه پس راه حلت همون پرینته شوهر دوستمم میزد زیرش بعد پرینت رو سره بزنگاه به دادگاه نشون داد& ...

اره حالا دوسال نیست ازدواج کردیم  اینکارو میکنه 

میخواد طلاهاموهم از بگیره با نقشه

اره حالا دوسال نیست ازدواج کردیم  اینکارو میکنه  میخواد طلاهاموهم از بگیره با نقشه

بهش نده مرتیکه خائن رو

اره حالا دوسال نیست ازدواج کردیم  اینکارو میکنه  میخواد طلاهاموهم از بگیره با نقشه

بده دست مادرت برات قایم کنه