2777
2789

یکی تو ی گروه تلگرامی زده بودهفتادتومنو دوازده تومن میفروشه بعد من پیام دادم گفت ک امتیازشو فروخته ولی گفت صدتومن میتونم بدم بهت چهارده تومن روش بکشم ی ساله بدی حالا سوال اولم اینه شرایطش چطوریه ازم چک میگیره یا چی؟چون امتیاز وام رسالتش نیست ک چجوری میخاد اعتماد کنه ک بهش پس میدم؟!؟!حالا روم نشد ازش بپرسم گفتم ازشماها بپرسم گفتم اگه دویست بخام چطوریه گفت الان صددا م قد دیگشو ی ماه دیگه جورمیکنم

کاربر بی اعصابم ؟؟ ور آر یو؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وام بانک رسالت کلا اینترنتی و میتونی امتیازتو ب کسی ک تو بانک رسالت حساب داره ب صورت اینترنتی انتقال بدی من خودم انجام دادم ولی ب بانک دیگه فک نکنم بشه

و خدایی ک همین نزدیکی هاست

بر اساس امتیاز وام میدن

سفته الکترونیکی باید ضامن امضا کنه

وام پنجاه تومنی امتیازش پنج شش تومن یکی بع ما گفت

ولی توان پرداخت رو نداریم 

ماهی پنج تومن قسط سنگینه

باید ده ماهه تسویه کنیم

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
وام بانک رسالت کلا اینترنتی و میتونی امتیازتو ب کسی ک تو بانک رسالت حساب داره ب صورت اینترنتی انتقال ...

من حالا هیچ پولی ندارم سپرده کنم میتونم پس حساب بازکنم تااهراز هویت واینام انجام بشه اره؟

خب بالاخره یا از حساب خودش میخواد بده یا کسی دیگه 

یعنی ازطریق همون بانک رسالت میخاد بده یا خودش بصورت اینایی ک نزول میدن؟!ازش نپرسیدم من

من حالا هیچ پولی ندارم سپرده کنم میتونم پس حساب بازکنم تااهراز هویت واینام انجام بشه اره؟

بله مشکلی نداره حساب باز کنید  بعدش حتی اگه هیچ پولی هم ندارید میتونید از کسی ک تو رسالت پول گذاشته و امتیاز داره بحساب شما انتقال بده

وام چند درصد میدن ؟چقد باید سپرده داشته باشی؟

دودرصده

شیش ماه باید سپرده کنی همونقدرک سپرده کردی بهت میدن من پرسیدم تلفنی اینوگفتن

بله مشکلی نداره حساب باز کنید  بعدش حتی اگه هیچ پولی هم ندارید میتونید از کسی ک تو رسالت پول گذ ...

من کسیو نمیشناسم ازفامیل اینا بنظرتون جای خاصی هست بتونم کسایی ک قصدفروشو دارن پیدا کنم

وام چند درصد میدن ؟چقد باید سپرده داشته باشی؟

چهار درصد 

اولین بار چون امتیاز نداری باید پول بذاری چهار پنج ماهبمونه 

به اندازه پولی که گذاشتی میدن

بعد دیگه بر اساس امتیازه باید حسابت تراکنش داشته باشه

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
من کسیو نمیشناسم ازفامیل اینا بنظرتون جای خاصی هست بتونم کسایی ک قصدفروشو دارن پیدا کنم

خیلی کم پیش میاد کسی بفروشه چون هر کسی پول میزاره هدفش اینکه باهاش وام ۴ درصد بگیره 

مگر اینکه اشتون باشه ،خودتون پول بزارید