2777
2789
عنوان

تورو خدا بگین چکار کنم همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 73 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شایدباورتون نشه یکبارمادرش اومده میگه شیرتون بازه میگم نه میگه گوش دادم صدای چیکه اب میاد میگم نه میگه بروحالانگاه کن شایدبازباشه رفتم اومدم میگم نه میگه عجیبه 

اصلا هم نیاز نیست ک واسه طرح دعوا شما مالک باشی یا مستاجر. و همینطور مهم نیست اونم مالک باشه یا مستا ...

میشه سئوال منم جواب بدین!

ما یک ساختمان ۵ طبقه هستیم که همه با طبقه آخر مشکل داریم ،دو ماه پیش تازه تو دادگاه با همسایه به زور به صلح رسیدن ،بعد باز شروع کرده بود به آزار ما الکی هی کرکره ورودی رو میزد منم رفتم بهش تذکر دادم در خونه اش بعدش همسرم اومد با داد و بیداد منو آورد پایین .حالا از ما شکایت کرده که اومدن تو خونه ام منو زدن و ... .به نظرت بهترین کاری که میتونیم بکنیم چیه؟

🇮🇷جانم فَدای ایران✌️🥇🏆🇮🇷

الان منم از دست دووییدنای بچه طبقه پایینی دارم روانی میشم... مرض دارن... مردم آزاااارررررررن

برو شکر کن ک بالات نیستن

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
خدا ازشون نگذره

اسی میدونی پارسال رفته بودن داخل لوله چاه کیسه و وسایل کرده بودن ماهم فنرانداختیم بازنشداخرسری دیدیم کیسه داره میادبالارفتیم پایین نگاه کردیم دیدیم کیسه وایناگذاشته داخل لوله روی لوله روهم گچ کرده 😓

میشه سئوال منم جواب بدین! ما یک ساختمان ۵ طبقه هستیم که همه با طبقه آخر مشکل داریم ،دو ماه پیش تازه ...

مگه اصلا وارد خونش شدید یا زدینش؟ ادعاشو باید ثابت کنه. اگر شما اینکارارو نکردید انکار کنین و بگید ک ثابت کنه. ضرب و شتمم اگر باشه با پزشکی قانونی راحت قابل اثباته.پس اگر نزدید جای نگرانی نداره. 

😄هیچی ب ذهنم نمیرسه خدایی چطوری دوصفحه متن میذارید اینجا
تاثیر داره اینجوری صدا میره بالا

آره خیییلی،ما بالای دسته طی پارچه میپیچیدیم میزدیم،ب خدا روانی شده بودم هر روز ب حال خودم گریه میکردم خدارو شکر رفتن 

تازگیا فهمیدم ک بچه ش توو خونه ازین اسبهای بادکنکی هست چی میگن بش؟!با اون یورتمه می‌رفته، سه چرخه هم داشته،چون طرف جون جونی بود با اونا نمیگف الان میگه 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
مگه اصلا وارد خونش شدید یا زدینش؟ ادعاشو باید ثابت کنه. اگر شما اینکارارو نکردید انکار کنین و بگید ک ...

نه والا کرکره رو زد تازه داشت وارد خونه اش میشد که من سر رسیدم گفتم ما چه گناهی کردیم همسایه شما شدیم یکم لفظ بالا گرفت اما کلا مدلش اول آتیش میسوزونه بعد وامیسته کنار میگه فلانی اومد با من دعوا کرد .اما خب چون تو شورای حل اختلاف به تفاهم نرسیدن پرونده رفته بالا نگرانم که با سفسطه کار پیش ببره

🇮🇷جانم فَدای ایران✌️🥇🏆🇮🇷