2777
2789
عنوان

تورو خدا بگین چکار کنم همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 73 پست
منم عصبی میشم با جارو میزنم سقف شاید از رو برن ولی هیچ انگار ن انگار😐

ما اونقد با دسته تی زدیم سقفمون ترک برداشت😬 البته خدارو شکر اونا رفتن این جدیدیا نسبت ب اونا خوبن

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما اونقد با دسته تی زدیم سقفمون ترک برداشت😬 البته خدارو شکر اونا رفتن این جدیدیا نسبت ب اونا خوبن

ما خونه دو طبقس ماهم مستاجریم بالا هم خود صاحب خونس همش بکوب بکوبع هر روز کشتی دارن موندم اینا چیو میکوبن بهم انقد صدا میده درمونده شدم بخدا چیزی بگیم هم میگه راه باز جاده دراز ، بسوزه پدر مستاجری🥺

[QUOTE=268509188]شکایت کنین همسایه هستین چشم تو چشم میشین خوب نیست آروم  ازش خواهش کنید[/QUOTEاینجوری فقط باید ول کنه از اون خونه جابجا بشه وگرنه این ادم نمیفهمه این اگه شعور داشت اذیت نمیکرد و قطعا این راهو رفتن 

ما خونه دو طبقس ماهم مستاجریم بالا هم خود صاحب خونس همش بکوب بکوبع هر روز کشتی دارن موندم اینا ...

خدا کمکت کنه عزیزم ،خونه جهت آسایشه،شب رو خدا برای آرامش خلق کرده نباشه زندگی   و اعصاب داغون میشه،برید جای دیگه

ان شاالله خودتون بزودی صاحبخونه میشید

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
شکایت کنین همسایه هستین چشم تو چشم میشین خوب نیست آروم  ازش خواهش کنید

اصن شعور نداره چند باره محترمانه بهش میگیم یسری میگع روزه یبار میگه نه فم نکنم صدا بیا

اخه با اهنگ طبقه پایینی اذیت میشه

طبقه پایینی تون رعایت میکنه؟

الان منم از دست دووییدنای بچه طبقه پایینی دارم روانی میشم... مرض دارن... مردم آزاااارررررررن

برایِ  شفایِ دخترِ 2ساله من، اگر مقدور بود یک «صلــــــــــــوات» او را،  میهمـــــان کنید.. خیلی سخته که، یک زن، با هزار امید، مادر بشه... باردار بشه... تمام دوران حاملگیش رو با بچش، درد دل کنه.. براش هزاران آرزو کنه.. ولی وقتی ب دنیا بیاد، دکتر تو چشمات زل بزنه بگه،، متاسفم.. دخترت،سی پیِ....  دردانه من.. جگر گوشه من.. دختر من... من هنوزم امید دارم....  من هزاران آرزو برات دارم...  من منتظرم تا حرف بزنی... راه بری، عروسکات منتظرتن....  من میخوام لباس عروس تنت کنم... منو ناامید نکن....اول مهر، من میخوام تو هم مثله همه بچه ها،  بری مدرسه... ذوق کیف و. کفش کنی... از مدرسه بیای بگی ماماااان ناهار چیه....  خدایا.....  دخترمو شفا بده.... پیر شدم تو این 2سال.....   (میدونی، وقتی بابایی، برات با ذوق کفش برق برقی خرید، آورد خونه، وقتی پات کرد، ولی باشون راه نرفتی، وقتی تمام ذوقِ بابایی، به گریه تبدیل شد، من همون ساعت با دیدنِ جسم بی تحــــــرکت و کفشایِ قرمزت، چقدررر پیــــــر شدم دخترم.... وقتی نمیتونی کفش پات کنی و راه بری و برام با ذوق شعر بخونی)  دلم میخواد بدونم صدات چجوریه.... وقتی از کنار پارک رد میشم و صدای بچه ها رو از رویِ تاب،میشنوم قلبم هزار تیکه میشع... اگ راه میرفتی چجور بودی... صدای خندت.... دختـــــرم، اگه صلاحِ خدا اینِ، که باشه..    داری قد میــکِشی و دریغ از یه ذره بهبودی....                دخترِ موفرفریِ نازم، داره ۳سالت میشه ها.؟   کوور بشم نبینم چه با حسرت، به بچه هایِ سالمی که بازی میکنن، بهشون نگاه میکنی...
خدا کمکت کنه عزیزم ،خونه جهت آسایشه،شب رو خدا برای آرامش خلق کرده نباشه زندگی   و اعصاب داغون م ...

بخدا دوماه نیس اومدیم اینجوری میکنن ذله شدم از دستشون شوهرم ک سرکاره منم حاملم ویار شدید دارم میام یکم استراحت کنم جنگ جهانی شروع میشه ی وقتایی گریم میگیره بخدا