2777
2789
عنوان

بیست سالمه و...

688 بازدید | 44 پست

ارزوم این بود پرستاری قبول بشم ولی نشدم.الان هرکیو میبینم که پرستاری میخونه  اصلا حالم بد میشه .نمی دونم تا کی باید این حسرت رو دلم بمونه کاش میتونستم من برم کلی زحمت کشیدم بخدا خیلی بیداری کشیدم شبا بااینکه صبحاهم گاهی کار میکردم.از طرفیم  بخوام بخونم  هیچ کتابی ندارم و اینکه میدونم رقابت سخته با این امکانات وخانواده محدود من نمی دونم چیکار کنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا انقدر نا امیدی🙂هنوز 20 سالته و محتملا یکی دوبار بیشترکنکور ندادی.

اگه توان‌ذهنیت خوبه یبار دیگه امتحان کن.

اگه هزینشو داری کتاب دست دوم بخر.

اگه هم نداری پی دی افشو‌دانلودکن

ازموناروهم دانلودکن خودت توی خونه بزن

فیلم هم از سایت الا ببین.

انشالله که میشه

من همه اینارو کشیدم قبولم شدم ولی پدرم نزاشت برم دانشگاه شوهر داد باید من بسوزم یا ن؟

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
چرا نشد؟؟پس  منم میخوام تجربی بخونم خیلیاا ناامیدمیکنن میگن سخته نمیتونی

گوش نکن 😁

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

چرا نشد؟؟پس  منم میخوام تجربی بخونم خیلیاا ناامیدمیکنن میگن سخته نمیتونی

سخت که هست ولیذبتونی کتاب و امکانات ش رو فرهم کنی وخانواده ای داشته باشی واقعا دل گرمی بدن بهت  میتونی.من هیچ کدومشو نداشتم