2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

133 بازدید | 3 پست

چند ماه پیش ماشین منو بخاطر خریدن خونه فروختیم من خیلی مخالف بودم همش به همسرم میگفتم نفروشیم پوله جور میشه گفت نه بفروشیم زود بدیم من خیلی ماشین دوستم یعنی ماشینم به جونم بسته بود کلی ناراحت بودیم وقتی فروختمش شوهرم گفت نگران نباش زود یکی بهترشو واست میخرم ، بعد من همش نظر میدادم که مثلاً فلان ماشین رو بخر برام امروز بدون اینکه از من بپرسه خودش رفته برام یه پژو پارس خریده ماشینی که بارها بهش گفتم چقدر ازش متنفرم و از ماشین خودم خییلی سطح پایین تره یعنی بارها بهش گفتم پژو پارس نخری ها من نفرت دارم از این ماشین رانندگی باهاشم سخته، احساس میکنم از بس عاجزش کردم که برام ماشین بخره از عمد اینو برام خریده، خیلی ناراحتم چیکار کنم😭

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیز دیگه ای تو همین رنج قیمت دوست نداری؟!بفروش اونو بخر

چرا بابا صدبار بهش گفتم هرچی میخری بخر ولی پارس نخر، حالا بهش میگم میگه تو به قیافه ماشین اهمیت میدی کارایی واست مهم نیست😐

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها.