2777
2789
عنوان

فروختن طلا

925 بازدید | 18 پست

سلام خانمهای محترم مشورت میخوام باهاتون بکنم من اول زندگیم طلاهای کادوی طرف پدری خودم رو برای خریدماشین همسرم فروختم بار دوم به خاطر قرض شوهرم طلاهای عروسیم رو فروختم و مقداری ازش موند اونم برای خرید مغازه دوباره فروختم بعداز چندسال شوهرم ی مقداری برام خرید الان به خاطر قسطش و خرج ماشین میگه طلا بده بفروشم به نظرتون چیکارکنم؟ 

تعداد رای : 9
نظرسنجی
_
4
44%
_
2
22%
_
1
11%
_
2
22%

نظر نذاشتی که، من باشم نمیفروشم

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برای قسط نفروش عادت میکنه

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

اگر همسرت میخره واست مجدد بفروش ،اگر نه بنظرم اشتباه منو نکن من کل طلاهام ۲۳۰ گرم فروختم واسه خرید اپارتمان 

اشتباهی بزرگ بود طلاهام ببشترش هدیه پدر مادرم بودن سرویس ربع سکه یادگاری مادرم بود فروختمش