zzkh مدیر استارتر عضویت: 1400/08/30 تعداد پست: 135 عنوان تعیین جنسیت 75 بازدید | 3 پست سلام.عکس سونوگرافی ۱۷هفته هس،کسی میتونه تشخیص بده!؟دکتر از اون دکترای چرت بود نتونست دقیق تشخیص بده. پسرم😍 1401/10/20 | 12:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fsbbczunv عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 1232 عزیزم اسم پسرت سبحانه ؟ چون منم یه پسر دوساله دارم سبحان بارداری دومته؟؟؟ طراح لباس و دکوراسیون داخلی هستم کمک خواستین
دلنواز_ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 17139 ۱۷ هفته نگفت🫨🫨🫨🫨برو یه دکتر خوب سونوی انتی و انومالی رو جای خوب برید حتما آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
zzkh مدیر استارتر عضویت: 1400/08/30 تعداد پست: 135 عزیزم اسم پسرت سبحانه ؟ چون منم یه پسر دوساله دارم سبحان بارداری دومته؟؟؟ بله اسمش سبحانه۷ماهشه.نه من باردار نیستم.عکس سونو خواهرمه پسرم😍