2777
2789
عنوان

چالش قلک

| مشاهده متن کامل بحث + 4862 بازدید | 92 پست
ابشده مثلا الان پسرم 500"داره میشه گرفت 

با پونصد میتونی صندوق طلا یا سکه بگیری تو بورس

اینا تقریبا متناسب با طلا و سکه هست نوسانشون

ولی اگر میخوای ابشده فیزیکی بگیری که دست خودت باشه

بزا یذرع زیاد بشه بعد بگیر

تو اون طلا فروشی انلاین ها هم که گفتم احراز هویت کنی میتونی بگیری

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

با پونصد میتونی صندوق طلا یا سکه بگیری تو بورس اینا تقریبا متناسب با طلا و سکه هست نوسانشون و ...

اوکی نه اخه خودم گفتم اگه شد من الان یه سکه پارسیان گرفتم براش پولایی پارسالش شده بود 700گفتم امسالم اگه شد تا تولدش جمع کنم براش ابشده بگیرم 

شوهرم نمیزاره بورس یا صندوق طلا شرکت کنم میگه دردسر زیاد داره و هیچی سر در نمیارم از بورس 

خب پس همون پارسیان بگیر ولی چند جا قیمت کن چون بعضی جاها گرونتر میدن

و یچیز دیگه اگر پارسیان گرفتی دیگه عوضش نکن مثلا طلا بگیری

همونو نگه دار ایشالا تا یکار بزرگ باهاش بکنی

چون بخوای هی عوض کنی به صرفه نیست

راستی مدرک فنی حرفه ای هم بگیری میشه ها بیمه ات میکنن فکر کنم اینجوری بازنشستگی هم داری

من مادر ایرانیم منتظرم شناسنامه امم بیاد بعد هم بیمه کنم هم گواهینامه بگیرم واسه خودم به شوهرم هر چی میگم میگه بزار شناسنامه ات بیاد بعد 

خب پس همون پارسیان بگیر ولی چند جا قیمت کن چون بعضی جاها گرونتر میدن و یچیز دیگه اگر پارسیان گر ...

نه من نمیخام عوض کنم فقط واسه پسرم جمع میکنم چون اینجا خوندم سکه پارسیان خوبه گفتم بگیرم واسش بزرگ شد هر قدر شد میدم به خودش اما نمیدونم حالا خوبه ارزش داره بگیره یا نه؟ اما بازم میگیرم براش تا بزرگ شه بتونه رو پاش وایسته 

اها همسرت ایرانی نیست خب بزا بیاد هزار تا کار میتونی بکنی

اره ایرانی نیست اره کارشو کردم گفته بودن یکساله میاد اما هنوز خبری نیس 9ماه گذشته یجا دیگه پرسیدم گفت 3سال طول میکشه منم فقط منتظرم بیاد     

گفتم تو این مدت حسابی واسه بچه هامون خودم طلا بگیرم همسرم گفت باشه تازه گفت کم داشتی میزارم اما اول جمع کن 

نه من نمیخام عوض کنم فقط واسه پسرم جمع میکنم چون اینجا خوندم سکه پارسیان خوبه گفتم بگیرم واسش بزرگ ش ...

بهترین‌کارو‌میکنی

اونم یخورده کارمزد داره دیگه 

وقتی خواستی بخری

بپرس موقع فروش چقد ازت برمیدارن 

اینجوری متوجه میشی چقد داری بالا میدی

از چند جا هم قیمت کن

بعد بکیر

من چون پارسیان نگرفتم‌در جریانش نیستم ولی واسه پولای کمتر بخوای خرج نشه خوبه میگن

بهترین‌کارو‌میکنی اونم یخورده کارمزد داره دیگه  وقتی خواستی بخری بپرس موقع فروش چقد ازت بر ...

نه پرسیدم دوتا جا گفتن به قیمت تابلو و سوت نگاه میکنن میخرن  چون فاکتور نمیدن براش دو دل شدم که بازم بخرم یا نه ؟ الان نیم گرم پارسیان داره  اما فاکتور ن 

بهترین‌کارو‌میکنی اونم یخورده کارمزد داره دیگه  وقتی خواستی بخری بپرس موقع فروش چقد ازت بر ...

متاسفانه با شوهرم میرم بخریم تا تو اولین مغازه میریم میگه فعلا قدر مثلا 700سریع میگیره میاد بیرون 

ممنونم از به بعد میرم چند جا میپرسم بعد میخرم مثلا یه بار تو عقد یه پارسیان 50سوتی بهم فروخت 80النگومو عوض کردم بحساب بقیه پولم بود اونو دادم به کسی اما بعد رفتم یه جا دیگه همون 50سوتی داد 30تومن تعجب کردن کلا این هم بودن اما قیمت دوتا طلا فروشی باهم فرق داشت