2777
2789
عنوان

چالش قلک

| مشاهده متن کامل بحث + 4862 بازدید | 92 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ممکنه خود طلا فروشی هم برم بگم طلا ابشده میخوام بهم بده؟؟؟؟؟ 

ارره

طلا فروشی معتمد برو

بعضی جاها ابشده هم کار میکنن 

برو‌ بگو ابشده میخوام

یه درصد خیلی کمی میکشن روش

مثلا طلا ساخته شده که میگیریم

1.5 درصد مالیات کارتخونشون رو ازمون میگیرن ، هفت درصد سود خودشونم میگیرن ، اجرت ساخت هم میگیرن

که حالا اجرت ساخت تو هر طلایی متفاوته

مثلا اجرت سرویس سبک زیاده، طلای سبک لیزری اجرتش زیاده ، النگو معمولا از همه اجرتش کمتره 

حالاهمه ی این درصدارو میکشن رو قیمت طلای خام

بعضی وقتا انگار سی درصد هم بیشتر پرداخت میکنی نسبت ب ارزش اصلی طلا

اما مثلا ماها که قصدمون پس اندازه بهتره اینارو پرداخت نکنیم

بریم ابشده بگیریم

اونجوری درصد خیلی کمتری پرداخت میکنیم نسبت ب طلای ساخته شده

مقدار طلایی هم ک میخریم خب خیلی بیشتر میشه

ایشالله اگه پیدا کنم اینبار بی اجرت میگیری  خیلی دنبالشم اما هر طلا فروشی رفتم گفت بی اجرت ن&nb ...

بخاطر نوسان قیمت طلا تازگیا نمیدن بی احرت

بزا یذره از التهاب بیوفته بی اجرتم میدن

من شوهرم هفته ای 500تا 1میداد بهم موقع میرفت سرکار خودش مه نما بود اما جای خونه ما تا دلت بخواد لباس فروشیه طلا فروشی نداره منم همش میگفتم نگه دارم تا میدیدم لباس دلم میخواست میخریدم الان که نمیره ماهی 500میده چون روز مزد رفته کار خودش نیس ایشالله کار خودشم بره قراره اول برام طلا بگیره بعدش خرج خونه و ماشین کنه 

میگم من دوتا تاپیک راجع پس انداز پولامو که پارسال شوهرم بهم میداد داشتم و یدونه لاغری میشه بری گزارش بزنی حداقل پاک کنن قبلا پاک کرده بودم الان گوشی مو عوض کردم دیدم هنوز هستن   

ارره طلا فروشی معتمد برو بعضی جاها ابشده هم کار میکنن  برو‌ بگو ابشده میخوام یه درصد خیل ...

ایشالله من الان واسه استفاده هم ندارم یه گردنبند عروسی هم شوهرم نگرفت چون جشن نگرفتیم رفتیم سفر اومدیم همش میگه ایشالله اول مصرفی بخریم بعد برا پس انداز منم حالا میزارم تا تولدم هر چقدر پولم شد واسه خودم طلا مصرفی میگیرم اما اینبار برا پسرم بجا پارسیان طلا ابشده میخرم چون میخوام برا آینده اش پس انداز شه