2777
2789
عنوان

چالش قلک

| مشاهده متن کامل بحث + 4862 بازدید | 92 پست

شوهرم میگه باید بتونی تو کارتم جمع کنی راحت تر اما من نمیتونم بهم سخته اونجوری بهشم گفتم قبول کرد یه مبلغ کم بزنه تو کارت واسه خرجم بقیه اشم نقد بده بهم هر کاری خواستم بکنم اصلانم نمیپرسه چیکار کردی چی خریدی چند خریدی واسه همین راحت پول میگیرم و از کارت میکشم میریزم قلکم 

بببین‌یه پیشنهاد دارم ولی مسئولیتش با خودت تحقیقات رو‌هم خودت انجام بده ولی من خودم شخصا این کار ...

نه من به فروشگاه آنلاین اعتماد نمیتونم کنم بعد من حتی از خود طلا فروشی پارسیان میگیرم فاکتور نمیده شک دارم خیلی سختم میشه که بخوام آنلاین سفارش بدم   شوهرمم قرار با یکی صبحت کنه طلا قسطی برام برداره حالا نمیدونیم هنوز قسطی میده یانه؟ قرار شد از دوست بپرسه اگه قسطی میداد طلا قسطی بردارم ماهی پولشو بدم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بععد که زیاد شد و به یه حدی رسید که دیدی اون طلایی که میخوای میتونی بخری، برو طلا فیزیکی بخر ام ...

اره حتما اینکار و میکنم من دوس دارم طلا داشته باشم حتی دوستم دارم بچه هامم طلا داشته باشن چه پسرم چه دخترم تصمیم گرفتم الان تازه بیست سالمه تو این چهارسال زندگیم حسابی ولخرجی کردم از موقع دخترم اومد تصمیم جدی شد واسه پس انداز 

خبب بریز تو کارت تبدیل کن

من نقد راحت جمع میکنم به مبلغ خاصی رسید به شوهرم میگم فلان قدر بریز کارتم من نقد میدم اونم میریم نقد میدم بهش خوشحال میشه اون قدر جمع کردم همیشه هم میگه جمع کن واسه خودت هر چی خواستی از طلا و گوشی و غیر ه بگیر من گوش نمیدادم امسال میخوام گوش کنم  یه برنامه تو گوشی نصب کردم به اسم پولامو دیدم من از دید تا همین برج 10 با اینکه سه ماهم هست پول میزارم کنار 3تومن خرج خوراکی و شارژ کردم میخوام اینارو بتونم حداقل کمتر کنم و پول بیشتری جمع کنم ببخشید طولانی حرف میزنم و زیاد مینویسم   

این سه ماهم که جمع میگردم با دوستام تصمیم گرفتیم تا 15مرداد جمع کنیم هرچی شد طلا بگیریم اما من دیدم واسه تولدم بگیرم که دوماه بعدشه راحتترم واسه همین وگرنه الانم 600میداد پارسیان بگیرم اما پلاک و انگشتر میخوام اول گفتم ببین تو این 1سال جمع کنم هر کدوم شد بگیرم 

جایی تو مشهد میشناسی طلا مستعمل داشته باشه من جای خونه بابام میرم میگه ندارم خودم نزدیک چنارونم 

اگگر نقد‌راحت تری که هیچی همون نقد جم‌کن هر کی یجور راحته دیگه من مثلا قلک‌نمیتونم هی مغزم درد میگ ...

منم قلک پلاستیکی میگرفتم اینجوری بودم الان میرم مغازه فلزی میگیرم از اونا که عکسم داره روش واسه پسرو دخترم و خودم راحت شدم چون با چاقو هم خیلی سخته باز کردنش و سریع پاره نمیشه  و تا بخاد پاره شه پشیمون میشم 

منم قلکو باید تست کنم ولی راستش هر چیز فیزیکی نگهداریش برام‌ سخته بر ای همینم سریع میندازمش تو ی ...

خوب من حساب دیگه ندارم همین یدونه حسابه واسه خرج خودم تنها حتی شوهرم میگه واسه بچه ها نخر خودم میخرم دلم نمیاد واسه اونا هم میخرم  تازه آگه یه حساب دیگه باز کنم کاراشو میندازم تو قلک که حسابی جمع شه توش اما فعلا یدونه کارت دارم نمیشه 

یه چهار صد تومنم به داداشم قرض دادم قرار بود دوهفته ای بده نداد گفته چه برج چهار سال دیگه میدم خداکنه نزنه زیرش چون اگه بده مبلغ خوبی کنار گذاشتم 600هم از مامان خودمم میخوام   شوهرش الان نیست قرار وقتی اومد بهم پس بده